Burda  aanbiedingen

Burda abonnementen met korting op Proefabonnement.nl

Burda is het Doe-het-Zelf tijdschrift voor de modebewuste vrouw. Bekijk hieronder de actuele aanbiedingen. En kies jouw Burda abonnement.


Op dit moment hebben wij helaas geen aanbiedingen.
Nvt.

  Burda cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Burda cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


Op dit moment hebben wij helaas geen aanbiedingen.
Nvt.

  • ineke

afrader: proefabonnement! AA-bode in Geleen, die dit abonnement in Nederland regelt is een zeer slecht functionerend bedrijf. Neem geen Burda proefabonnement. Ik heb een 6-maandelijks abonnement afgesloten en heb om ieder nummer moeten smeken. Ieder maand moeten mailen om het nieuwe nummer beneemt mij de zin om ermee aan de slag te gaan. Bovendien heb ik het nummer allang in de winkel ingekeken!

  • Lisa Streunding

Burda Fashion is een hartstikke modern blad met mode voor jong, plussize en kinderen, met handige opleuktips en een vaste rubriek voor zelfmaak woonartikelen. De patronen zijn niet moeilijk te maken en worden stap voor stap uitgelegd. Persoonlijk vind ik het blad erg leuk om de verschillende stijlen die ze in elk nummer weergeven. Voor ieder wat wils!