&C Magazine abonnementen

Met een &C Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. In dit inspirerende tijdschrift neemt Chantal Janzen je mee in de wereld van mode, beauty, food en travel. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een &C Magazine cadeauabonnement onderaan.


€57,50 81,00
1 jaar
29% korting

€15,00 20,25
3 maanden
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op &C Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,25
3 maanden
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar
29% korting

Laatste reviews

  • suzanne
Een soort Linda maar dan van Chantal

Ik denk dat dit iets leuker is voor een iets jonger publiek (in vergelijking met Linda). Het is in ieder geval een mooi tijdschrift. Ik denk niet dat ik jaren abonnee blijf, maar voorlopig kijk ik naar ieder nieuw nummer uit.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over &C Magazine

&C Magazine is het magazine van Chantal Janzen over mode, beauty en life style. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt, zoals Chantal het zelf noemt, "the whole shebang". Waaronder: mode, beauty, lifestyle, food en travel.

Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. Met een maandelijks magazine, website, app, online shop, eigen tv-programmas en live events. Met gevestigd en nieuw talent laat Chantal haar blik op de wereld laten zien.

&C digitaal lezen

Abonnees van &C Magazine ontvangen alle edities op papier en digitaal. &C Magazine heeft een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. In de app gelezen edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Je kunt een &C Magazine abonnement ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt vanzelf zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een &C Magazine cadeauabonnement vanaf €15,00.

&C Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een &C Magazine abonnement. En profiteer van tot 29% korting op de losse verkoopprijs.