&C Magazine abonnementen

Met een &C Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. In dit inspirerende tijdschrift neemt Chantal Janzen je mee in de wereld van mode, beauty, food en travel. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een &C Magazine cadeauabonnement onderaan.


€15,00 20,25
3 maanden (3 nrs.)
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar (12 nrs.)
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op &C Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 20,25
3 maanden (3 nrs.)
26% korting

€32,50 40,50
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€57,50 81,00
1 jaar (12 nrs.)
29% korting

Laatste reviews

  • suzanne
Een soort Linda maar dan van Chantal

Ik denk dat dit iets leuker is voor een iets jonger publiek (in vergelijking met Linda). Het is in ieder geval een mooi tijdschrift. Ik denk niet dat ik jaren abonnee blijf, maar voorlopig kijk ik naar ieder nieuw nummer uit.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend

Over &C Magazine

&C Magazine is het magazine van Chantal Janzen over mode, beauty en life style. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt, zoals Chantal het zelf noemt, "the whole shebang". Waaronder: mode, beauty, lifestyle, food en travel.

Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. Met een maandelijks magazine, website, app, online shop, eigen tv-programmas en live events. Met gevestigd en nieuw talent laat Chantal haar blik op de wereld laten zien.

&C digitaal lezen

Met een &C abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

&C digitaal lezen

Proefabonnement &C

Een &C proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit tijdschrift voor de moderne vrouw. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

&C cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heeft u een vriendin die binnenkort jarig is of gewoon wat ontspanning en inspiratie verdient? Geef een abonnement &C cadeau. Hier heeft zij maandenlang plezier van. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen &C proefabonnement

  • 11x per jaar &C als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

&C Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van &C Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over &C Magazine klantenservice