Classic & Retro abonnementen

In dit magazine worden vergeten motorhelden herinnerd en kun je tweetaktolie bijna ruiken. Wil je geen evenement missen? Mis dan geen nummer van dit tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Classic & Retro cadeauabonnement onderaan.


€49,50 49,50
1 jaar (6 nrs.)
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Classic & Retro cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€24,90 24,90
6 maanden (3 nrs.)
 

€49,50 49,50
1 jaar (6 nrs.)
 

Laatste reviews

Over Classic & Retro

Classic & Retro zet motoren, mensen en gebeurtenissen in perspectief. De pareltjes worden bewonderd, maar ook de huis-, tuin- en keukenmotoren van twee decennia terug worden niet overgeslagen.

Classic & Retro speelt in op de groeiende belangstelling voor retrotrends in de motorwereld. Het haalt herinneringen op, zoekt vergeten sleutelfiguren, snuift tweetakolie en ontmoet gelijkgestemden.

Classic & Retro cadeauabonnement

Heb je een vriend die zijn klassiekers kent? Geef een Classic & Retro abonnement cadeau. Dit is een cadeau waar hij gegarandeerd maandenlang plezier aan beleeft. En na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen abonnement Classic & Retro

  • Om de maand Classic & Retro als eerste in huis
  • Online artikelen van Classic & Retro, Promotor en MOTO73
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Korting op alle MotorNL activiteiten

Classic & Retro Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Classic & Retro. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Classic & Retro klantenservice