Denksport Varia Vakantieboek 3 abonnementen

Met een Denksport Varia Vakantieboek 3 proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 9% korting op de winkelprijs. Het vakantieboek voor iedere allround puzzelaar.


€23,70 24,75
5 nummers
4% korting

€62,85 69,30
14 nummers
9% korting

Laatste reviews

Over Denksport Varia Vakantieboek 3

Met een abonnement op Denskport Varia ontvang je elke drie weken een puzzelboek van 96 pagina's met een grote verscheidenheid aan puzzels. Dit boek bevat diverse puzzels, zoals Binaire puzzels, Doolhofwoordzoekers en kruiswoordraadsels. Door het oplossen van deze gevarieerde puzzels raak je snel vertrouwd met verschillende puzzelstijlen en word je een echte allrounder.

Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek verschijnt 14x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek abonnement. En profiteer van tot 10% korting op de winkelprijs.