Dierenpraktijken abonnementen

Met een Dierenpraktijken proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 55% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dierenpraktijken cadeauabonnement onderaan.

Dierenpraktijken biedt een kijkje achter de schermen.


€12,50 27,96
1 jaar (4 nrs.)
55% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dierenpraktijken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 27,96
1 jaar (4 nrs.)
55% korting

Laatste reviews

Over Dierenpraktijken

Dierenpraktijken, het meest informatieve kwartaalmagazine over huisdier en gezondheid. Een kleurrijk en gevarieerd magazine geschreven door deskundigen (veelal dierenartsen) en betrokken huisdierliefhebbers. Dierenpraktijken is niet te koop in de boekhandel, neem daarom nu een voordelig abonnement zodat u verzekerd bent van betrouwbare informatie over uw huisdier en zijn gezondheid.

Dierenpraktijken Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Dierenpraktijken. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Dierenpraktijken klantenservice