Dierenpraktijken abonnementen

Met een Dierenpraktijken proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 55% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Dierenpraktijken cadeauabonnement onderaan.

Dierenpraktijken biedt een kijkje achter de schermen.


€12,50 27,96
4 nummers
55% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dierenpraktijken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 27,96
4 nummers
55% korting

Laatste reviews

Over Dierenpraktijken

Dierenpraktijken, het meest informatieve kwartaalmagazine over huisdier en gezondheid. Een kleurrijk en gevarieerd magazine geschreven door deskundigen (veelal dierenartsen) en betrokken huisdierliefhebbers. Dierenpraktijken is niet te koop in de boekhandel, neem daarom nu een voordelig abonnement zodat u verzekerd bent van betrouwbare informatie over uw huisdier en zijn gezondheid.

Met een abonnement op Dierenpraktijken ontvang je iedere editie op papier én digitaal. Dierenpraktijken heeft een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie 24/7 in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien.

Ken je iemand die Dierenpraktijken met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Dierenpraktijken cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een Dierenpraktijken cadeauabonnement vanaf €12,50.

Dierenpraktijken verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Dierenpraktijken abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 55% goedkoper uit dan in de winkel.