Glamour abonnementen

Met een Glamour proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Hét internationale beauty, fashion en lifestyle magazine voor de jonge vrouw. Gewoon lekker in het Nederlands. Met de laatste trends op deze gebieden. Maar ook met alles over carrière, zelfontplooiing en 'body positivity'. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Glamour cadeauabonnement onderaan.


€19,99 24,95
5 maanden (5 nrs.)
20% korting

€27,99 39,92
8 maanden (8 nrs.)
30% korting

€49,99 79,84
16 maanden (16 nrs.)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Glamour cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 14,97
3 maanden (3 nrs.)
29% korting

€25,00 34,93
7 maanden (7 nrs.)
29% korting

€50,00 69,86
14 maanden (14 nrs.)
34% korting

Laatste reviews

  • Sara

ik vind Glamour fantastisch! ik wil gelijk een abonnement aanschaffen.

  • Gisela

Ik heb een abonnement op de Glamour en heb er geen moment spijt van. Het is niet voor niets Tijdschrift van het jaar! Elke maand een dik tijdschrift met interessante artikelen, real-life verhalen en mode. Elke maand weer smullen!

Over Glamour

Een Glamour abonnement brengt je 8 keer jaar hét fashionmagazine van Nederland; op papier en digitaal. In elk nummer lees je alles over de laatste mode, nieuwe beauty trends, schitterende reizen, praktische relatieadviezen en de laatste nieuwtjes over celebrities.

Wil je alles weten wat de moderne jonge vrouw aangaat? Probeer nu voordelig een Glamour abonnement.

Glamour digitaal lezen

Met een Glamour abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Glamour digitaal lezen

Proefabonnement Glamour

Een Glamour proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fashion- en lifestylemagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Glamour cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je iets leuks voor een vriendin? Geef een Glamour abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Glamour abonnement

  • 8x per jaar Glamour als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Mooi korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Glamour Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Glamour. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Glamour klantenservice