Ouders van Nu abonnementen

Met een Ouders van Nu proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar de nieuwste editie van dit positieve tijdschrift voor aanstaande en jonge moeders (en vaders). Ieder nummer staat vol leuke (en soms aangrijpende) interviews en informatieve artikelen over de ontwikkeling van je kind. Daarnaast zijn er themanummers zoals over Vakantie, Voeding en Duurzaamheid.


€4,00
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Corine
De leukste

Ik vind ouders van nu persoonlijk de leukste van alle bladen voor moeders. Het is voor mij de juiste mix van informatie en gewoon lekker lezen maar dat is natuurlijk wel persoonlijk.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Ouders van Nu

Ouders van Nu staat al meer dan een halve eeuw bekend als hét tijdschrift voor jonge moderne ouders. Al deze tijd helpt Ouders van Nu jonge ouders met de eerste fases van ouderschap; van zwangerschap, via de baby-periode, tot de peutertijd.

Iedere maand vind je weer inspirerende interviews, informatieve reportages, praktische adviezen en herkenbare columns. Alles verpakt in een fijn en positief magazine.

Ouders van Nu digitaal lezen

Met een abonnement op Ouders van Nu ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Om eerder gelezen nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Ouders van Nu proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 34% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Ouders van Nu proefabonnement voor €4,00.

Ouders van Nu verschijnt 16x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Ouders van Nu. En profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs.