Ouders van Nu abonnementen

Met een Ouders van Nu proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 16x per jaar de nieuwste editie van dit positieve tijdschrift voor aanstaande en jonge moeders (en vaders). Ieder nummer staat vol leuke (en soms aangrijpende) interviews en informatieve artikelen over de ontwikkeling van je kind. Daarnaast zijn er themanummers zoals over Vakantie, Voeding en Duurzaamheid.


€11,99
3 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
34% korting

Laatste reviews

  • Corine
De leukste

Ik vind ouders van nu persoonlijk de leukste van alle bladen voor moeders. Het is voor mij de juiste mix van informatie en gewoon lekker lezen maar dat is natuurlijk wel persoonlijk.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend

Over Ouders van Nu

Ouders van Nu staat al meer dan een halve eeuw bekend als hét tijdschrift voor jonge moderne ouders. Al deze tijd helpt Ouders van Nu jonge ouders met de eerste fases van ouderschap; van zwangerschap, via de baby-periode, tot de peutertijd.

Iedere maand vind je weer inspirerende interviews, informatieve reportages, praktische adviezen en herkenbare columns. Alles verpakt in een fijn en positief magazine.

Ouders van Nu digitaal lezen

Met een Ouders van Nu abonnement lees je iedere Ouders van Nu digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Ouders van Nu digitaal lezen

Proefabonnement Ouders van Nu

Een Ouders van Nu proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit blad voor de nieuwe generatie jonge ouders. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Ouders van Nu cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je iemand die begint aan de prachtige en uitdagende eerste fasen van het ouderschap? Geef een abonnement Ouders van Nu cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Ouders van Nu proefabonnement

  • Ieder maand Ouders van Nu altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Ouders van Nu Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Ouders van Nu. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Ouders van Nu klantenservice