Viva Mama abonnementen

Met een Viva Mama proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 6% korting op de winkelprijs. Dit tijdschrift vertelt jonge (aanstaande) moeders alles over zwanger zijn, bevallen en opvoeden van kleine kinderen. Maar ook over werk, seks, liefde en uitgaan in deze bijzondere levensfase.


€10,00 10,65
4 maanden (3 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
6% korting

Laatste reviews

  • Romelia

Ik geef Viva Mama een 10 en heb het kado gegeven aan mijn zwangere schoonzus.

Over Viva Mama

De redactie van het weekblad VIVA brengt 8 keer per jaar VIVA Mama uit; voor stoere, jonge (aanstaande) moeders. Met in elk nummer spraakmakende reportages, mooie verhalen en handige tips over zwangerschap, bevalling en opvoeding. Maar ook met andere onderwerpen die voor jou als vrouw misschien veranderen maar ook belangrijk blijven, zoals mode, wonen, werk, seks, liefde, beauty, reizen en uitgaan.

Kortom, VIVA Mama is het magazine dat je niet wilt missen als je zwanger bent of een jong kindje hebt.

VIVA Mama digitaal lezen

Met een VIVA Mama abonnement lees je iedere VIVA Mama digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

VIVA Mama digitaal lezen

Proefabonnement VIVA Mama

Een VIVA Mama proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit blad voor de nieuwe generatie jonge moeders. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

VIVA Mama cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je (aanstaande) moeder aan het begin van ouderschap? Geef een abonnement VIVA Mama cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen VIVA Mama proefabonnement

  • Ieder maand VIVA Mama altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Viva Mama Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Viva Mama. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Viva Mama klantenservice