Adformatie abonnementen

Adformatie is jouw go-to vakblad voor alles wat te maken heeft met marketing, media en communicatie. Met scherpe analyses, inspirerende verhalen en de laatste nieuwsontwikkelingen helpt Adformatie je om altijd een stap voor te blijven in deze dynamische sector.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, Adformatie biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen die je carrière een boost kunnen geven. Abonneer je nu en ontdek de wereld van marketing en media zoals nooit tevoren.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

Over Adformatie

Adformatie is hét multichannel-platform voor de marketingprofessional. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie.

Het platform bestaat uit een maandelijks magazine op groot formaat, een website met diverse online communities en jaarlijks terugkerende events, live-communities in samenwerking met vooraanstaande partners. Alles om de professional van vandaag hulp te bieden bij het oplossen van complexe vraagstukken en het nemen van lastige beslissingen.

Adformatie proefabonnementen

Wil je Adformatie eerst proberen? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 75% korting op de winkelprijs. Er is al een Adformatie proefabonnement voor €15,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Adformatie abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 75% korting op de prijs in de winkel.