Adformatie abonnementen

Met een Adformatie proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 75% korting op de winkelprijs.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

Over Adformatie

Adformatie is hét multichannel-platform voor de marketingprofessional. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie.

Het platform bestaat uit een maandelijks magazine op groot formaat, een website met diverse online communities en jaarlijks terugkerende events, live-communities in samenwerking met vooraanstaande partners. Alles om de professional van vandaag hulp te bieden bij het oplossen van complexe vraagstukken en het nemen van lastige beslissingen.

Adformatie proefabonnementen

Wil je Adformatie zelf ervaren? Kies voor een voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen herken je aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 75% korting op de winkelprijs. Een Adformatie proefabonnement is er al voor €15,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Adformatie abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 75% goedkoper uit dan in de winkel.