Adformatie abonnementen

Met een Adformatie proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 75% korting op de winkelprijs.


€15,00 60,00
3 nummers Stopt automatisch
75% korting

Laatste reviews

Over Adformatie

Adformatie is hét multichannel-platform voor de marketingprofessional. Met 24/7 nieuws, inspiratie, kennis en achtergronden en ontwikkelingen uit de wereld van marketing, media, creatie en communicatie.

Het platform bestaat uit een maandelijks magazine op groot formaat, een website met diverse online communities en jaarlijks terugkerende events, live-communities in samenwerking met vooraanstaande partners. Alles om de professional van vandaag hulp te bieden bij het oplossen van complexe vraagstukken en het nemen van lastige beslissingen.

Adformatie proefabonnementen

Wil je Adformatie eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, geniet je van 75% korting. Er is al een Adformatie proefabonnement voor €15,00.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Adformatie abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 75% korting op de prijs in de winkel.