Wieler Revue abonnementen

Met een Wieler Revue proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Dit wielermagazine is voor de echte wielerliefhebber, die geïnteresseerd is in meer dan alleen de uitslagen. Hou je van wielrennen? Dan is dit jouw tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wieler Revue cadeauabonnement onderaan.


€19,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
38% korting

€30,50 39,95
5 nummers
32% korting

€51,50 79,90
9 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 23,97
3 nummers
38% korting

€30,50 39,95
5 nummers
32% korting

€51,50 79,90
9 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • Frans

Leest prettig en goeie intervieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • rogier

Ik heb verschillende fiets magazines maar Wieler Revue is mijn favoriet. Als je de grote rondes niet volgt, is het misschien minder interessant, maar echte wielerfans kan ik het aanraden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand

Over Wieler Revue

Wieler Revue is het oudste en langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue zit bovenop de koers en valt negen keer per jaar op de mat met exclusieve interviews, achtergrondverhalen, columns, materiaaltests en voortreffelijke fotografie.

Gedurende het seizoen brengt Wieler Revue meerdere specials uit, zoals de Seizoensgids, de Klassiekergids, de WK-special en het Jaaroverzicht. Uiteraard hebben de Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta a España ieder hun eigen special.

Wieler Revue digitaal lezen

Ben je abonnee van Wieler Revue? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Wieler Revue ook digitaal lezen. In de app bewaarde nummers zijn daarna offline in te zien.

Wieler Revue proefabonnementen

Met een proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke tijdschrift. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 38% korting. Er is al een Wieler Revue proefabonnement voor €19,50.

Het is ook mogelijk om Wieler Revue cadeau te geven. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Wieler Revue cadeauabonnement vanaf €19,50.

Wieler Revue verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Wieler Revue abonnement. En profiteer van tot 39% korting op de winkelprijs.