Wieler Revue abonnementen

Met een Wieler Revue proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Dit wielermagazine is voor de echte wielerliefhebber, die geïnteresseerd is in meer dan alleen de uitslagen. Hou je van wielrennen? Dan is dit jouw tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wieler Revue cadeauabonnement onderaan.


€19,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
38% korting

€30,50 39,95
5 nummers
32% korting

€51,50 79,90
9 nummers
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 23,97
3 nummers
38% korting

€30,50 39,95
5 nummers
32% korting

€51,50 79,90
9 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • Frans

Leest prettig en goeie intervieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • rogier

Ik heb verschillende fiets magazines maar Wieler Revue is mijn favoriet. Als je de grote rondes niet volgt, is het misschien minder interessant, maar echte wielerfans kan ik het aanraden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand

Over Wieler Revue

Wieler Revue is het oudste en langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue zit bovenop de koers en valt negen keer per jaar op de mat met exclusieve interviews, achtergrondverhalen, columns, materiaaltests en voortreffelijke fotografie.

Gedurende het seizoen brengt Wieler Revue meerdere specials uit, zoals de Seizoensgids, de Klassiekergids, de WK-special en het Jaaroverzicht. Uiteraard hebben de Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta a España ieder hun eigen special.

Wieler Revue digitaal lezen

Als abonnee van Wieler Revue lees je alle nummers op papier én online. In de app gelezen nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Wieler Revue proefabonnementen

Met een proefabonnement op Wieler Revue maak je vrijblijvend kennis met dit fijne magazine. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Je herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Daarnaast profiteer je tijdelijk van 38% korting op de losse verkoopprijs. Er is al een Wieler Revue proefabonnement voor €19,50.

Ken je iemand die Wieler Revue met genoegen zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Wieler Revue cadeauabonnement vanaf €19,50.

Wieler Revue verschijnt 9x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Wieler Revue abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 39% goedkoper uit dan in de winkel.