Wieler Revue abonnementen

Met een Wieler Revue proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Dit wielermagazine is voor de echte wielerliefhebber, die geïnteresseerd is in meer dan alleen de uitslagen. Hou je van wielrennen? Dan is dit jouw tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wieler Revue cadeauabonnement onderaan.


€19,50 23,97
4 maanden (3 nrs.) Stopt automatisch
38% korting

€30,50 39,95
6 maanden (5 nrs.)
32% korting

€51,50 79,90
1 jaar (9 nrs.)
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,50 23,97
4 maanden (3 nrs.)
38% korting

€30,50 39,95
6 maanden (5 nrs.)
32% korting

€51,50 79,90
1 jaar (9 nrs.)
39% korting

Laatste reviews

 • Frans

Leest prettig en goeie intervieuws.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Voordelig voor wat je krijgt
 • rogier

Ik heb verschillende fiets magazines maar Wieler Revue is mijn favoriet. Als je de grote rondes niet volgt, is het misschien minder interessant, maar echte wielerfans kan ik het aanraden.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand

Over Wieler Revue

Wieler Revue is het oudste en langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue zit bovenop de koers en valt negen keer per jaar op de mat met exclusieve interviews, achtergrondverhalen, columns, materiaaltests en voortreffelijke fotografie.

Gedurende het seizoen brengt Wieler Revue meerdere specials uit, zoals de Seizoensgids, de Klassiekergids, de WK-special en het Jaaroverzicht. Uiteraard hebben de Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta a España ieder hun eigen special.

Wieler Revue digitaal lezen

Met een Wieler Revue abonnement lees je iedere editie ook digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/pijpermedia. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Wieler Revue digitaal lezen

Proefabonnement Wieler Revue

Een Wieler Revue proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit langslopende tijdschrift over wielrennen. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Wieler Revue cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend(in) die van wielrennen houdt? Geef een Wieler Revue abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Wieler Revue proefabonnement

 • 10x per jaar Wieler Revue als eerste in huis
 • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
 • Exclusieve korting voor abonnees
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Wieler Revue Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Wieler Revue. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Wieler Revue klantenservice