Wieler Revue abonnementen

Dit wielermagazine is voor de echte wielerliefhebber, die geïnteresseerd is in meer dan alleen de uitslagen. Hou je van wielrennen? Dan is dit jouw tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Wieler Revue cadeauabonnement onderaan.


€26,97 26,97
6 maanden Stopt automatisch
 

€53,94 53,94
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,97 26,97
6 maanden
 

€53,94 53,94
1 jaar
 

Laatste reviews

  • Frans

Leest prettig en goeie intervieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • rogier

Ik heb verschillende fiets magazines maar Wieler Revue is mijn favoriet. Als je de grote rondes niet volgt, is het misschien minder interessant, maar echte wielerfans kan ik het aanraden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand

Over Wieler Revue

Wieler Revue is het oudste en langstlopende wielertijdschrift van Nederland. Wieler Revue zit bovenop de koers en valt negen keer per jaar op de mat met exclusieve interviews, achtergrondverhalen, columns, materiaaltests en voortreffelijke fotografie.

Gedurende het seizoen brengt Wieler Revue meerdere specials uit, zoals de Seizoensgids, de Klassiekergids, de WK-special en het Jaaroverzicht. Uiteraard hebben de Giro d'Italia, de Tour de France en de Vuelta a España ieder hun eigen special.

Wieler Revue digitaal lezen

Abonnees van Wieler Revue ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

Wieler Revue op Tijdschrift.nl

In de app gelezen nummers blijven daarna offline in te zien.

Wieler Revue proefabonnementen

Wil je Wieler Revue proberen? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft dus niet op te zeggen. Een Wieler Revue proefabonnement is er al voor €26,97.

Het is ook mogelijk om een abonnement op Wieler Revue cadeau te doen. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Wieler Revue cadeauabonnement vanaf €26,97. Klik hier om Wieler Revue cadeau te geven.

Wieler Revue verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.