Met meer dan 1.000 aanbiedingen voor kranten en tijdschriften, biedt Proefbonnement.nl het grootste overzicht in haar soort. Van vakblad tot tv-gids. Het perfecte cadeau voor je voetballende zoon en de heerlijke glossy voor jezelf. Je vindt het allemaal op Proefabonnement.nl.

Proefabonnement.nl geeft alle aanvragen dezelfde dag door richting de uitgever. Het abonnement wordt vervolgens afgesloten met de uitgever. Proefabonnement.nl is slechts een "doorgeefluik". Maar wel een mooie en handige.

1.000+ aanbiedingen

Van voordelige proefabonnementen tot meerjarige abonnementen met mooie welkomstgeschenken. Profiteer van één van 1.000+ aanbiedingen op Proefabonnement.nl.

Op PC, tablet en smartphone

De website van Proefabonnement.nl past zich aan aan het apparaat dat jíj gebruikt. Je vindt het blad dat je zoekt net zo snel op je computer als op je smartphone.

Service

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. We zijn je graag van dienst. En nemen daar waar nodig, contact voor je op met de klantenservice van de uitgever.

Over ons

We zouden kunnen zeggen dat we Proefabonnement.nl voor jou hebben gemaakt. En voor iedereen, die niet te veel wil betalen voor een krant of tijdschrift. Maar dat zou niet helemaal eerlijk zijn.

Wíj willen namelijk zelf mooie, slimme websites maken; websites waar je iets aan hebt. En we willen werken op onze manier. In een klein team. Met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid. Kritisch, eerlijk en open. En Proefabonnement.nl stelt ons daartoe in staat. Je zou dus evengoed kunnen zeggen dat we Proefabonnement.nl voor onszelf hebben gemaakt.

We zouden ons ook eenvoudig groter kunnen voordoen dan we daadwerkelijk zijn. Maar we zijn maar met een paar man - en dat is inclusief een vrouw. En we hebben geen groot bedrijf achter ons staan. Maar we zien dit juist als onze kracht.

Onze grootte en onafhankelijkheid stellen ons in staat snel te schakelen. Ons formaat dwingt ons om efficiënt en zo goed als foutloos te werken. Wat we doen, móeten we goed doen. Met vergaande automatisering. Gebruik van de laatste internettechnologieën. En persoonlijke aandacht en verantwoordelijkheid.

Er is geen andere manier. En geen leukere.

- Jaap Groenendijk, oprichter


Tim