NRC abonnementen

Met een NRC proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Wil je het beste dat journalistiek Nederland te bieden heeft? Dan kies je voor een NRC abonnement. Je krijgt alle feiten met de verhalen van experts en betrokkenen, zodat jij je eigen mening kunt vormen. Op werkdagen voor 18:30 en in weekend voor 13:00 op de mat. En 24/7 online en in de prachtige apps.

compleet abonnementen | weekend abonnementen | digitaal plus abonnementen

Bij een NRC Compleet abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant op papier en digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen op papier en digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl


€9,92 13,62per week
1 jaar compleet
37% korting

€9,92 13,62per week
2 jaar compleet
37% korting

€9,92 13,62per week
3 jaar compleet
37% korting

Weekend

Bij een NRC Weekend abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen op papier en digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl

€3,30 7,85per week
1 jaar weekend
58% korting

€3,30 7,85per week
2 jaar weekend
58% korting

€3,30 7,85per week
3 jaar weekend
58% korting

Digitaal

Bij een NRC Digitaal Plus abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl

€2,50 6,69per week
1 jaar digitaal plus
63% korting

€2,50 6,69per week
2 jaar digitaal plus
63% korting

€2,50 6,69per week
3 jaar digitaal plus
63% korting

Laatste reviews

Over NRC

NRC heeft een ongeëvenaarde reputatie voor onderzoeksjournalistiek opgebouwd. Het NRC brengt je dagelijks de achtergronden bij het belangrijkste nieuws; onafhankelijk en betrouwbaar.

Dagelijks schrijft NRC over binnenland, cultuur, economie, opinie, sport en wetenschap. En met het grootste netwerk van buitenlandcorrespondenten van alle Nederlandse kranten, neemt buitenlands nieuws een prominente plek in. Want om te weten hoe het écht zit in de wereld, moet je ter plekke zijn.

Kortom, wil je echt weten hoe het zit? En zelf jouw eigen onderbouwde mening vormen? Kies dan voor een NRC proefabonnement of een gewoon NRC abonnement met korting.

De NRC zaterdagkrant voor het hele weekend

In de zaterdageditie van NRC vind je nog meer nieuws en verdieping. De nieuwskrant wordt bovendien aangevuld met uitgebreide katernen, zoals Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en Leven. Hierin lees je niet alleen over het nieuws. Maar ook over allerlei belangrijke zaken die het nieuws niet (meer) halen en zaken die van alle tijden zijn.

NRC Weekend zaterdagkrant

De zaterdageditie is een heerlijke krant om nog op papier te ontvangen en te lezen. Dit maakt het NRC zaterdagabonnement ook zo populair. Een zaterdagabonnement brengt je alles wat NRC te bieden heeft; elke dag digitaal en op zaterdag ook op papier.

Wil je ook doordeweeks de papieren krant ontvangen? Kies dan voor een compleet abonnement NRC. Je ontvangt dan 6 dagen per week de krant digitaal en op papier.

Hoeft papier niet meer? En lees je de krant ook veel onderweg op je smartphone, tablet of computer? Kies dan voor de meest voordelige en duurzame optie: een NRC digitaal abonnement. Je krijgt nog steeds alles wat de krant te bieden heeft; alle niet meer op papier.

NRC proefabonnement

NRC heeft op dit moment geen (aflopend) proefabonnement NRC. Je zult deze even op moeten zeggen, als de het abonnement na de actieperiode niet wil verlengen. Gelukkig is dit snel en eenvoudig te doen. En met de NRC aanbiedingen op deze pagina bespaar je over een langere periode meer.

De voordelen van een NRC abonnement

  • Een eigen mening onderbouwd door bekroonde journalistiek
  • Geen advertenties in online artikelen
  • Op zaterdag NRC Weekend met uitgebreide extra katernen
  • Altijd onbeperkt toegang tot de digitale kranten en artikelen (zonder advertenties)
  • Veel voordeliger dan in de winkel

NRC Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van NRC. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over NRC klantenservice