Donald Duck abonnementen

Met een Donald Duck proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 70% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks het nieuwste nummer van dit superleuke tijdschrift voor jong en oud. Vol leuke, avonturen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Ieder kind leest graag de leukste strip met de grappigste verhalen


€4,00 13,00
4 nummers Stopt automatisch
70% korting

€3,50 3,91per week
1 jaar
11% korting

€3,25 3,91per week
2 jaar
17% korting

€2,95 3,91per week
3 jaar
25% korting

Donald Duck Junior voor 5 jaar en ouder

Is uw (klein)kind misschien nog een beetje jong voor de "grote Donald Duck"? Begin dan met abonnement op Donald Duck Junior. Met dit vrolijke blad leren kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs beter lezen.


€9,99 13,00
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
23% korting

Laatste reviews

  • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

  • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

  • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

  • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

  • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck. en het werkt. hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

  • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

  • hieke

het is gewoon een goed blad. Het is niet aan leeftijd gebonden. als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein. naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

  • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

  • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje. maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

Over Donald Duck

Hoeveel van ons is niet groot geworden met Donald Duck? Al meer dan 50 jaar is Donald Duck hét tijdschrift voor de jeugd in Nederland. Generaties zijn groot geworden met Donald Duck. Wekelijks ligt de Donald Duck op de deurmat; vol stripverhalen van s'wereld beroemdste eend - en Duckstad's pechvogel. Gelukkig zijn Kwik Kwek en Kwak, Oom Dagobert, Katrien en Guus Geluk altijd in de buurt om Donald Duck in problemen te brengen en hem er weer uit te halen!

Ondanks dat hij onhandig en opvliegend kan zijn, geeft iedereen om de blunderende eend. Waarschijnlijk is dit omdat het geen kwaaie is en het zo duidelijk is hoe hij zich voelt. Het gezicht van Donald Duck staat nooit stil.

Hij is altijd boos, verbaasd, verdrietig, bang of blij. En door de manier waarop Donald Duck is getekend, is het altijd heel duidelijk welke emotie de boventoon voert. (En mocht je het niet aan het gezicht kunnen zien, kijk dan naar het petje van Donald Duck: als hij kalm is, dan staat zijn pet recht op zijn kop, en als hij boos is, hangt zijn pet over zijn ogen. Als hij verbaasd is vliegt het petje soms van zijn hoofd af.)

Geef het plezier van Donald Duck aan volgende generaties en geef een abonnement op Donald Duck cadeau. Je zult zien dat zelfs als ze naar hele andere tekenfilms kijken op de televisie, alle kinderen gaan van Donald Duck houden.

Donald Duck digitaal lezen

Is jouw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior. Voor de echte (iets oudere) fans er nog Donald Duck Extra.En voor meisjes is er Katrien.

Als abonnee van Donald Duck lees je alle nummers op papier én digitaal. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Donald Duck proefabonnementen

Wil je Donald Duck eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen door de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Als je nu voor een proefabonnement kiest, geniet je ook nog van 70% korting op de winkelprijs. Een Donald Duck proefabonnement is er al voor €4,00.

Donald Duck verschijnt 52x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Donald Duck. En profiteer van tot 70% korting op de winkelprijs.