Donald Duck abonnementen

Met een Donald Duck proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Ontvang wekelijks het nieuwste nummer van dit superleuke tijdschrift voor jong en oud. Vol leuke, avonturen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Ieder kind leest graag de leukste strip met de grappigste verhalen


€8,95 14,75per maand (6 maanden daarna 14,75 pm)
1 jaar
20% korting

Donald Duck Junior voor 5 jaar en ouder

Is uw (klein)kind misschien nog een beetje jong voor de "grote Donald Duck"? Begin dan met abonnement op Donald Duck Junior. Met dit vrolijke blad leren kinderen vanaf 5 jaar spelenderwijs beter lezen.


€9,99
8 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
7% korting

Laatste reviews

 • JC

Dit blad vindt mijn dochter leuk, ze leest er vaak in.

 • joke barentsen

Ik heb een cadeau abonnement donald duck gegeven omdat mijn kleindochter gek is van de Donald Duck en dit een leuke aanbieding was.

 • Suzanne

De hele familie kijkt iedere keer uit naar de nieuwe Donald Duck. Ik ook, hoewel ik hem zelf niet lees. Het is het langstlopende abonnement in de familie.

 • Esmee jonge lezer

Ik vind alles leuk aan donald duck en lees alles

 • VR

Vond het vroeger zelf ook een leuk blad en dat is het nog steeds. Zoontje had stimulans nodig om te gaan lezen, wat is er nou leuker dan een een donald duck. en het werkt. hij kijkt er naar uit dat er weer een nieuwe duck in de bus valt.

 • liesbeth

De kinderen lezen Donald Duck nog steeds erg graag.

 • hieke

het is gewoon een goed blad. Het is niet aan leeftijd gebonden. als ik bij de dokter kom dan zie ik dat er heel wat mensen groot af klein. naar de donald duck zoeken. geweldig. dat doet je weer een beetje aan je eigen jeugd denken.

 • J. Verhagen

Wat leuk dat dit stripblad nog steeds bestaat. Ik las dit vroeger al en nu kan ik Donald Duck weer met mijn kinderen lezen. Mijn zoontjes zijn groot fan van de woudlopers!

 • M Zaal

Mijn man (22jaar) is weg van de donald duck, en nog steeds. Vroeger was hij ook abonnee samen met zijn zusje. maar op een gegeven moment kwamen ze niet meer, een groot raadsel! Maar oma woonden toen ook nog thuis en had ze allemaal onder haar kussen verstopt! Ze waren gelukkig weer terecht! Zo nu en dan dan word hij ook nog eens verrast met een donald duck, en die is dan ook binnen 5 minuten helemaal uit! Donald duck is leuk voor jong en oud! :-)

Over Donald Duck

Hoeveel van ons is niet groot geworden met Donald Duck? Al meer dan 50 jaar is Donald Duck hét tijdschrift voor de jeugd in Nederland. Generaties zijn groot geworden met Donald Duck. Wekelijks ligt de Donald Duck op de deurmat; vol stripverhalen van s'wereld beroemdste eend - en Duckstad's pechvogel. Gelukkig zijn Kwik Kwek en Kwak, Oom Dagobert, Katrien en Guus Geluk altijd in de buurt om Donald Duck in problemen te brengen en hem er weer uit te halen!

Ondanks dat hij onhandig en opvliegend kan zijn, geeft iedereen om de blunderende eend. Waarschijnlijk is dit omdat het geen kwaaie is en het zo duidelijk is hoe hij zich voelt. Het gezicht van Donald Duck staat nooit stil.

Hij is altijd boos, verbaasd, verdrietig, bang of blij. En door de manier waarop Donald Duck is getekend, is het altijd heel duidelijk welke emotie de boventoon voert. (En mocht je het niet aan het gezicht kunnen zien, kijk dan naar het petje van Donald Duck: als hij kalm is, dan staat zijn pet recht op zijn kop, en als hij boos is, hangt zijn pet over zijn ogen. Als hij verbaasd is vliegt het petje soms van zijn hoofd af.)

Geef het plezier van Donald Duck aan volgende generaties en geef een abonnement op Donald Duck cadeau. Je zult zien dat zelfs als ze naar hele andere tekenfilms kijken op de televisie, alle kinderen gaan van Donald Duck houden.

Donald Duck digitaal lezen

Met een Donald Duck abonnement lees je iedere Donald Duck digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Donald Duck digitaal lezen

Proefabonnement Donald Duck

Een Donald Duck proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met de avonturen onze favoriete eend. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Donald Duck cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je iemand verrassen met een cadeau waar hij of zij wekenlang plezier aan beleeft? Geef een abonnement Donald Duck cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Donald Duck proefabonnement

 • Iedere week Donald Duck als eerste in huis
 • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
 • Exclusieve korting voor abonnees
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Is jouw (klein)kind misschien nog iets te jong voor Donald Duck? Begin dan met Donald Duck Junior. Voor de echte (iets oudere) fans er nog Donald Duck Extra.En voor meisjes is er Katrien.

Donald Duck Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck klantenservice