Arbo Rendement Prof+ abonnementen

Met een Arbo Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over Arbo Rendement Prof+

Met Arbo Rendement Professional+ blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsomstandigheden. Het abonnement omvat 3 onderdelen: toegang tot Rendement Online, het tijdschrift Arbo Rendement en een themadossier om de twee maanden. Twee extra licenties zijn inbegrepen. Hiermee kunnen 2 collega's gratis van uw abonnement profiteren.

Heb je een abonnement op Arbo Rendement Prof+? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Arbo Rendement Prof+ ook digitaal lezen. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Arbo Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Arbo Rendement Prof+ abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 87% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.