Auto Review abonnementen

Met een Auto Review proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de meeste auto's en meeste autotests. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Auto Review cadeauabonnement onderaan.


€15,00
3 maanden (3 nrs.)
 

€45,00 59,88
1 jaar (12 nrs.)
25% korting

€90,00 119,76
2 jaar (24 nrs.)
25% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Auto Review cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00
3 maanden (3 nrs.)
 

€45,00 59,88
1 jaar (12 nrs.)
25% korting

Laatste reviews

  • J

Goed blad, leest lekker, wel opvallende voorkeur voor Duitse auto's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Michael

Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. Uiteindelijk gekozen voor de nieuwe Audi A4. Top.

Over Auto Review

Auto Review is het grootste autotestblad van Nederland. In dit magazine worden alle auto’s getest, van de kleine en betaalbare stadsauto’s tot felbegeerde Italiaanse sportwagens. Naast testen staat Auto Review vol met rij-impressies, sport en gadgets. Bavo Galama en Tom Coronel hebben een column in het blad.

Kun je de motoren van de nieuwste auto 's zelf nog niet laten grommen omdat ze enkel nog een introductie bij de pers hebben gehad? In Auto Review zorgt de redactie voor een eerste intense kennismaking met de auto van je dromen. De pagina-grote foto 's en de wervelend beschreven rij-impressies zorgen ervoor dat je het leer van de bekleding al bijna kunt ruiken. Neem daarom een abonnement op Auto Review en probeer de auto 's vanaf je eigen bank!

Voordelen van een Auto Review abonnement

  • Als eerste het grootste autotestblad van de Benelux in de bus
  • Na de actieperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar
  • Mooie korting op Auto Review t.o.v. de winkelprijs

Auto Review Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Auto Review. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Auto Review klantenservice