Auto Review abonnementen

Met een Auto Review proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de meeste auto's en meeste autotests.


€15,00
3 nummers
 

€45,00 59,88
1 jaar
25% korting

€90,00 119,76
2 jaar
25% korting

Laatste reviews

  • J

Goed blad, leest lekker, wel opvallende voorkeur voor Duitse auto's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Michael

Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. Uiteindelijk gekozen voor de nieuwe Audi A4. Top.

Over Auto Review

Auto Review is het grootste autotestblad van Nederland. In dit magazine worden alle auto’s getest, van de kleine en betaalbare stadsauto’s tot felbegeerde Italiaanse sportwagens. Naast testen staat Auto Review vol met rij-impressies, sport en gadgets. Bavo Galama en Tom Coronel hebben een column in het blad.

Kun je de motoren van de nieuwste auto 's zelf nog niet laten grommen omdat ze enkel nog een introductie bij de pers hebben gehad? In Auto Review zorgt de redactie voor een eerste intense kennismaking met de auto van je dromen. De pagina-grote foto 's en de wervelend beschreven rij-impressies zorgen ervoor dat je het leer van de bekleding al bijna kunt ruiken. Neem daarom een abonnement op Auto Review en probeer de auto 's vanaf je eigen bank!

Als abonnee van Auto Review lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Auto Review verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Auto Review. En profiteer van tot 25% korting op de losse verkoopprijs.