Auto Review abonnementen

Met een Auto Review proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met de meeste auto's en meeste autotests.


€15,00 20,97
3 nummers
18% korting

€50,00 83,88
1 jaar
40% korting

Laatste reviews

  • J

Goed blad, leest lekker, wel opvallende voorkeur voor Duitse auto's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Michael

Heel vergelijkbaar met Autoweek. Maar met misschien inderdaad meer autotests. Proefabonnementje genomen toen mijn leasecontract bijna afliep. Heb er toch wat aan gehad. Uiteindelijk gekozen voor de nieuwe Audi A4. Top.

Over Auto Review

Auto Review is het grootste autotestblad van Nederland. In dit magazine worden alle auto’s getest, van de kleine en betaalbare stadsauto’s tot felbegeerde Italiaanse sportwagens. Naast testen staat Auto Review vol met rij-impressies, sport en gadgets. Bavo Galama en Tom Coronel hebben een column in het blad.

Kun je de motoren van de nieuwste auto 's zelf nog niet laten grommen omdat ze enkel nog een introductie bij de pers hebben gehad? In Auto Review zorgt de redactie voor een eerste intense kennismaking met de auto van je dromen. De pagina-grote foto 's en de wervelend beschreven rij-impressies zorgen ervoor dat je het leer van de bekleding al bijna kunt ruiken. Neem daarom een abonnement op Auto Review en probeer de auto 's vanaf je eigen bank!

Heb je een abonnement op Auto Review? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Auto Review ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Auto Review verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Auto Review. En profiteer van tot 40% korting op de losse verkoopprijs.