BV Rendement Prof+ abonnementen

Met een BV Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over BV Rendement Prof+

Met een BV Rendement Professional+ abonnement krijgt u (1) toegang tot de online kennisbank, (2) het magazine BV Rendement en (3) kortingen op seminars en trainingen. Het abonnement biedt praktische informatie en tools voor belastingzaken, personeelsbeleid, financiën en wet- en regelgeving, waarmee BV-ondernemingen op efficiënte en effectieve wijze gerund kunnen worden.

Abonnees van BV Rendement Prof+ ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

BV Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een BV Rendement Prof+ abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 87% korting op de prijs in de winkel.