Cosmopolitan abonnementen

Met een Cosmopolitan proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit tijdschrift voor de jonge vrouw van nu. Vol nieuws en inspiratie op het gebied van celebrities en lifestyle. Een magazine voor alle positieve vrouwen die er uit willen halen wat er in zit.


€13,99 15,75
3 nummers
11% korting

€27,99 36,75
7 nummers
24% korting

€44,99 73,50
14 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

  • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

  • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau. Zo zou jij het blad ook moeten zien. Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy! I’m lovin’ it, what about u?

Over Cosmopolitan

Cosmopolitan is voor alle vrouwen die alles uit hun leven willen halen. De baan, de man, het sociale leven en je goed en sexy voelen; het kan allemaal. Cosmopolitan brengt je altijd het hotste nieuws over liefde, relaties, carrière, gezondheid, uitgaan, beauty, mode, reizen, spraakmakende interviews met inspirerende celebrity's en nog veel meer. Met Cosmopolitan you can have it all!

Cosmopolitan digitaal lezen

Abonnees van Cosmopolitan ontvangen alle edities op papier en digitaal.

Cosmopolitan op Tijdschrift.nl

Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Cosmopolitan verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Cosmopolitan abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 39% korting op de winkelprijs.