Cosmopolitan abonnementen

Met een Cosmopolitan proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 30% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit tijdschrift voor de jonge vrouw van nu. Vol nieuws en inspiratie op het gebied van celebrities en lifestyle. Een magazine voor alle positieve vrouwen die er uit willen halen wat er in zit. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Cosmopolitan cadeauabonnement onderaan.


€12,99 16,50
3 nummers
21% korting

€27,50 38,50
7 nummers
29% korting

€50,00 69,86
13 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,50
3 nummers
9% korting

€25,00 33,00
6 nummers
24% korting

€50,00 71,50
13 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

  • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

  • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau. Zo zou jij het blad ook moeten zien. Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy! I’m lovin’ it, what about u?

Over Cosmopolitan

Cosmopolitan is voor alle vrouwen die alles uit hun leven willen halen. De baan, de man, het sociale leven en je goed en sexy voelen; het kan allemaal. Cosmopolitan brengt je altijd het hotste nieuws over liefde, relaties, carrière, gezondheid, uitgaan, beauty, mode, reizen, spraakmakende interviews met inspirerende celebrity's en nog veel meer. Met Cosmopolitan you can have it all!

Cosmopolitan digitaal lezen

Abonnees van Cosmopolitan ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te lezen heb je geen internet meer nodig.

Je kunt een abonnement op Cosmopolitan ook cadeau doen. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. En er is al een Cosmopolitan cadeauabonnement vanaf €15,00.

Cosmopolitan verschijnt 7x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Cosmopolitan abonnement. En profiteer van tot 30% korting op de winkelprijs.