Cosmopolitan abonnementen

Met een Cosmopolitan proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit tijdschrift voor de jonge vrouw van nu. Vol nieuws en inspiratie op het gebied van celebrities en lifestyle. Een magazine voor alle positieve vrouwen die er uit willen halen wat er in zit. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Cosmopolitan cadeauabonnement onderaan.


€12,50 14,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€24,99 34,93
7 maanden (7 nrs.)
23% korting

€47,50 69,86
14 maanden (14 nrs.)
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 14,97
3 maanden (3 nrs.)
 

€30,00 34,93
7 maanden (7 nrs.)
15% korting

€55,00 69,86
14 maanden (14 nrs.)
22% korting

Laatste reviews

  • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

  • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

  • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau. Zo zou jij het blad ook moeten zien. Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy! I’m lovin’ it, what about u?

Over Cosmopolitan

Cosmopolitan is voor alle vrouwen die alles uit hun leven willen halen. De baan, de man, het sociale leven en je goed en sexy voelen; het kan allemaal. Cosmopolitan brengt je altijd het hotste nieuws over liefde, relaties, carrière, gezondheid, uitgaan, beauty, mode, reizen, spraakmakende interviews met inspirerende celebrity's en nog veel meer. Met Cosmopolitan you can have it all!

Cosmopolitan digitaal lezen

Met een Cosmopolitan abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Cosmopolitan digitaal lezen

Proefabonnement Cosmopolitan

Een Cosmopolitan proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met deze wereldberoemde glossy. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Cosmopolitan cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je nog iets leuks voor een vriendin? Geef een Cosmopolitan abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Cosmopolitan proefabonnement

  • 6x per jaar Cosmopolitan als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


Cosmopolitan Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Cosmopolitan. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Cosmopolitan klantenservice