Donald Duck Junior abonnementen

Met een Donald Duck Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 18% korting op de winkelprijs. Ontvang 26x per jaar de nieuwste editie van dit uniek kindertijdschrift. Voor beginnende lezertjes vanaf 5 jaar. Vol leuke stripverhalen en leerzame spelletjes. En natuurlijk met Donald Duck, Kwik, Kwek en Kwak, en alle anderen.


€6,39 7,25per maand
6 maanden
12% korting

€5,96 7,25per maand
1 jaar + gratis Donald Duck Bordspel
18% korting

Laatste reviews

Over Donald Duck Junior

Donald Duck Junior is eenvoudig, heel overzichtelijk en even vrolijk als Donald Duck. Een magazine voor de beginnende lezer om spelenderwijs te leren lezen en schrijven met behulp van stripverhalen, grappen en spelletjes.

Donald Duck Junior bestaat uit een reeks van 40 magazines. De serie blijft zich steeds herhalen. Een abonnement op Donald Duck Junior omvat 40 nummers, daarna heb je alle Donald Duck Juniors gelezen en stopt het abonnement. Dan ben je klaar voor Donald Duck.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Abonnees van Donald Duck Junior ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Donald Duck Junior proefabonnementen

Met een proefabonnement op Donald Duck Junior maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Na het afgesproken aantal nummers stopt het abonnement automatisch. Je zit nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is dus niet nodig. Daarnaast profiteer je momenteel van 55% korting op de winkelprijs. Een Donald Duck Junior proefabonnement is er al voor €6,00.

Donald Duck Junior verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Donald Duck Junior abonnement. En profiteer van tot 55% korting op de winkelprijs.