Donald Duck Junior abonnementen

Met een Donald Duck Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 23% korting op de winkelprijs. Ontvang 26x per jaar de nieuwste editie van dit uniek kindertijdschrift. Voor beginnende lezertjes vanaf 5 jaar. Vol leuke stripverhalen en leerzame spelletjes. En natuurlijk met Donald Duck, Kwik, Kwek en Kwak, en alle anderen.


€9,99 13,00
4 nummers onze keuze Stopt automatisch
23% korting

Laatste reviews

Over Donald Duck Junior

Donald Duck Junior is eenvoudig, heel overzichtelijk en even vrolijk als Donald Duck. Een magazine voor de beginnende lezer om spelenderwijs te leren lezen en schrijven met behulp van stripverhalen, grappen en spelletjes.

Donald Duck Junior bestaat uit een reeks van 40 magazines. De serie blijft zich steeds herhalen. Een abonnement op Donald Duck Junior omvat 40 nummers, daarna heb je alle Donald Duck Juniors gelezen en stopt het abonnement. Dan ben je klaar voor Donald Duck.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Als abonnee van Donald Duck Junior lees je alle nummers op papier én op jouw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Donald Duck Junior proefabonnementen

Met een Donald Duck Junior proefabonnement maak je voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift. Wanneer het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft dus niet op te zeggen. Als je vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteer je van 23% korting. Er is al een Donald Duck Junior proefabonnement voor €9,99.

Donald Duck Junior verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Donald Duck Junior abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 23% voordeliger uit dan in de winkel.