Donald Duck Junior abonnementen

Met een Donald Duck Junior proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 7% korting op de winkelprijs. Ontvang 26x per jaar de nieuwste editie van dit uniek kindertijdschrift. Voor beginnende lezertjes vanaf 5 jaar. Vol leuke stripverhalen en leerzame spelletjes. En natuurlijk met Donald Duck, Kwik, Kwek en Kwak, en alle anderen.


€9,99
8 weken (4 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
7% korting

Laatste reviews

Over Donald Duck Junior

Donald Duck Junior is eenvoudig, heel overzichtelijk en even vrolijk als Donald Duck. Een magazine voor de beginnende lezer om spelenderwijs te leren lezen en schrijven met behulp van stripverhalen, grappen en spelletjes.

Donald Duck Junior bestaat uit een reeks van 40 magazines. De serie blijft zich steeds herhalen. Een abonnement op Donald Duck Junior omvat 40 nummers, daarna heb je alle Donald Duck Juniors gelezen en stopt het abonnement. Dan ben je klaar voor Donald Duck.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Met een Donald Duck Junior abonnement lees je iedere Donald Duck Junior digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Donald Duck Junior digitaal lezen

Proefabonnement Donald Duck Junior

Een Donald Duck Junior proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit leuke kindertijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Donald Duck Junior cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je iemand die je met Donald Duck Junior (opnieuw) wil laten kennis maken? Geef een abonnement Donald Duck Junior cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Donald Duck Junior proefabonnement

  • Tweewekelijks Donald Duck Junior als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Donald Duck Junior Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck Junior. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck Junior klantenservice