Donald Duck Pockets abonnementen

Met een Donald Duck Pockets proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Met een pocketabonnement wordt iedere maand de nieuwste Donald Duck pocket gewoon thuisbezorgd. Een fijn vooruitzicht. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Donald Duck Pockets cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Donald Duck Pockets

Iedere 4 weken verschijnt een nieuwe Donald Duck Pocket met meer dan 250 pagina's nieuwe avonturen van Donald Duck en zijn familie en vrienden. Met een Donald Duck Pocket abonnement ontvang je iedere nieuwe uitgave automatisch thuis. Tip: Ieder nieuw nummer heeft op de achterkant een tekening dat onderdeel uitmaakt van een grotere tekening. Verzamel zoveel mogelijk pockets. En probeer met de achterkanten tegen elkaar de grote tekening af te maken.

Proefabonnement Donald Duck Pocket

Met een Donald Duck Pocket proefabonnement krijg je het afgesproken aantal opeenvolgende pockets thuis gestuurd. Daarna stopt de bezorging automatisch. Dit is een voordelige en gemakkelijke manier om zeker te zijn dat je geen nummer mist zonder dat je aan een doorlopend abonnement vastzit.

Donald Duck Pocket cadeauabonnement

Een abonnement is ook leuk als cadeau voor (het kind van) een ander. Een cadeauabonnement op Donald Duck Pockets stopt ook altijd automatisch.

Voordelen proefabonnement Donald Duck Pocket

  • elke 4 weken de pocket automatisch thuisbezorgd
  • gemakkelijker en voordeliger dan los kopen in de winkel
  • na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf*

* Indien "'"stopt automatisch"'" staat vermeld bij de aanbieding.

Donald Duck Pockets verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement.