Donald Duck Pockets abonnementen

Met een pocketabonnement wordt iedere maand de nieuwste Donald Duck pocket gewoon thuisbezorgd. Een fijn vooruitzicht.


€6,15 6,15per maand
1 jaar
 

€6,15 6,15per maand
2 jaar
 

€6,15 6,15per maand
3 jaar
 

Laatste reviews

Over Donald Duck Pockets

Iedere 4 weken verschijnt een nieuwe Donald Duck Pocket met meer dan 250 pagina's nieuwe avonturen van Donald Duck en zijn familie en vrienden. Met een Donald Duck Pocket abonnement ontvang je iedere nieuwe uitgave automatisch thuis. Tip: Ieder nieuw nummer heeft op de achterkant een tekening dat onderdeel uitmaakt van een grotere tekening. Verzamel zoveel mogelijk pockets. En probeer met de achterkanten tegen elkaar de grote tekening af te maken.

Proefabonnement Donald Duck Pocket

Met een Donald Duck Pocket proefabonnement krijg je het afgesproken aantal opeenvolgende pockets thuis gestuurd. Daarna stopt de bezorging automatisch. Dit is een voordelige en gemakkelijke manier om zeker te zijn dat je geen nummer mist zonder dat je aan een doorlopend abonnement vastzit.

Donald Duck Pocket cadeauabonnement

Een abonnement is ook leuk als cadeau voor (het kind van) een ander. Een cadeauabonnement op Donald Duck Pockets stopt ook altijd automatisch.

Voordelen proefabonnement Donald Duck Pocket

  • elke 4 weken de pocket automatisch thuisbezorgd
  • gemakkelijker en voordeliger dan los kopen in de winkel
  • na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging vanzelf*

* Indien "'"stopt automatisch"'" staat vermeld bij de aanbieding.

Donald Duck Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Donald Duck Pockets. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Donald Duck Pockets klantenservice