Eigen Huis & Interieur abonnementen

Met een Eigen Huis & Interieur proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit prachtige woontijdschrift. Vol verhalen van enthousiaste eigenaren en architecten over hun eigen huizen. Met prachtige foto's en tips hoe jij jouw woning nog fijner kunt maken.


€11,99 19,90
2 nummers onze keuze Stopt automatisch
40% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is hét woontijdschrift voor interieur tips en trends. Elke editie is gevuld met uitgebreide woonreportages, interviews met bewoners en architecten, analyses van stylisten en woonoplossingen van ontwerpers.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Als abonnee van Eigen Huis & Interieur lees je alle nummers op papier én online. Om eerder geopende edities nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

Eigen Huis & Interieur proefabonnementen

Wil je Eigen Huis & Interieur eerst proberen? Kies voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Je herkent proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch" bij de aanbieding. Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je nu van 40,00% korting op de winkelprijs. Er is al een Eigen Huis & Interieur proefabonnement voor €11,99.

Eigen Huis & Interieur verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Eigen Huis & Interieur abonnement. En profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs.