Eigen Huis & Interieur abonnementen

Met een Eigen Huis & Interieur proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 18% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit prachtige woontijdschrift. Vol verhalen van enthousiaste eigenaren en architecten over hun eigen huizen. Met prachtige foto's en tips hoe jij jouw woning nog fijner kunt maken.


€11,99
4 maanden (2 nrs.) onze keuze Stopt automatisch
18% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is hét woontijdschrift voor interieur tips en trends. Elke editie is gevuld met uitgebreide woonreportages, interviews met bewoners en architecten, analyses van stylisten en woonoplossingen van ontwerpers.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Met een Eigen Huis & Interieur abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Proefabonnement Eigen Huis & Interieur

Een Eigen Huis & Interieur proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit woontijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Eigen Huis & Interieur cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je iemand wooninspiratie cadeau doen? Geef een abonnement Eigen Huis & Interieur cadeau. Hier heeft de gelukkige maandenlang (en waarschijnlijk zelf jarenlang) plezier van. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Eigen Huis & Interieur proefabonnement

  • 11x per jaar Eigen Huis & Interieur als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Eigen Huis & Interieur Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Eigen Huis & Interieur. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Eigen Huis & Interieur klantenservice