Eigen Huis & Interieur abonnementen

Met een Eigen Huis & Interieur proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 63% korting op de winkelprijs. Ontvang 6x per jaar de nieuwste editie van dit prachtige woontijdschrift. Vol verhalen van enthousiaste eigenaren en architecten over hun eigen huizen. Met prachtige foto's en tips hoe jij jouw woning nog fijner kunt maken.


€4,50 11,95per maand
6 maanden altijd opzegbaar
63% korting

Laatste reviews

  • Fleur

Een mooi blad over mooie inrichtingen. ik haal er zo nu en dan leuke ideen uit voor mijn eigen huis.

Over Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur is hét woontijdschrift voor interieur tips en trends. Elke editie is gevuld met uitgebreide woonreportages, interviews met bewoners en architecten, analyses van stylisten en woonoplossingen van ontwerpers.

Eigen Huis & Interieur digitaal lezen

Abonnees van Eigen Huis & Interieur ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Eigen Huis & Interieur verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Eigen Huis & Interieur abonnement. En profiteer van tot 63% korting op de winkelprijs.