Elle Decoration abonnementen

Met een Elle Decoration proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Tweemaandelijks ligt het mooiste woontijdschrift van NL voor je klaar. In de brievenbus, online en via de app. Neem een kijkje in de huizen van anderen. En laat je inspireren in misschien wel het mooiste woonmagazine van NL. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elle Decoration cadeauabonnement onderaan.


€29,99 47,94
4 nummers
38% korting

€54,99 63,92
8 nummers
14% korting

€89,99 127,84
16 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 23,97
3 nummers
 

€50,00 47,94
6 nummers
 

€75,00 79,99
10 nummers
6% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Een Elle decoration abonnement brengt je 6x per jaar hét tijdschrift voor liefhebbers van design- en interieur. Ieder nummer staat vol inspiratie voor jouw eigen woning. Je volgt stylisten en ontwerpers door schitterende woningen. En in elke editie vind je altijd praktische woontips en adviezen hoe je jouw leefomgeving kunt opwaarderen.

Elle decoration digitaal lezen

Met een abonnement op Elle Decoration ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Elle Decoration heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities lezen. Installeer de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Om eerder gedownloade nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Het is ook mogelijk om een Elle Decoration abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Elle Decoration cadeauabonnement vanaf €25,00.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Elle Decoration abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 38% korting op de losse winkelprijs.