Elle Decoration abonnementen

Met een Elle Decoration proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Tweemaandelijks ligt het mooiste woontijdschrift van NL voor je klaar. In de brievenbus, online en via de app. Neem een kijkje in de huizen van anderen. En laat je inspireren in misschien wel het mooiste woonmagazine van NL. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elle Decoration cadeauabonnement onderaan.


€29,99 47,94
1 jaar (4 nrs.)
38% korting

€54,99 63,92
16 maanden (8 nrs.)
14% korting

€89,99 127,84
32 maanden (16 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 23,97
6 maanden (3 nrs.)
 

€50,00 47,94
1 jaar (6 nrs.)
 

€75,00 79,99
20 maanden (10 nrs.)
6% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Een Elle decoration abonnement brengt je 6x per jaar hét tijdschrift voor liefhebbers van design- en interieur. Ieder nummer staat vol inspiratie voor jouw eigen woning. Je volgt stylisten en ontwerpers door schitterende woningen. En in elke editie vind je altijd praktische woontips en adviezen hoe je jouw leefomgeving kunt opwaarderen.

Elle decoration digitaal lezen

Met een Elle decoration abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Elle decoration digitaal lezen

Proefabonnement Elle decoration

Een Elle decoration proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit fijne woonmagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet nodig.

Elle decoration cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je iets leuks voor een vriend of vriendin die houdt van woondesign? Geef een Elle decoration abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Elle decoration proefabonnement

  • 6x per jaar Elle decoration als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

ELLE Decoration Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Elle Decoration. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Elle Decoration klantenservice