Elle Decoration abonnementen

Met een Elle Decoration proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Tweemaandelijks ligt het mooiste woontijdschrift van NL voor je klaar. In de brievenbus, online en via de app. Neem een kijkje in de huizen van anderen. En laat je inspireren in misschien wel het mooiste woonmagazine van NL.


€34,99 33,00
4 nummers
9% korting

€59,99 66,00
8 nummers
14% korting

€89,99 132,00
16 nummers
34% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Een Elle decoration abonnement brengt je 6x per jaar hét tijdschrift voor liefhebbers van design- en interieur. Ieder nummer staat vol inspiratie voor jouw eigen woning. Je volgt stylisten en ontwerpers door schitterende woningen. En in elke editie vind je altijd praktische woontips en adviezen hoe je jouw leefomgeving kunt opwaarderen.

Elle decoration digitaal lezen

Met een abonnement op Elle Decoration ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Elle Decoration heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers 24/7 in de app.

Elle Decoration op Tijdschrift.nl

Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Elle Decoration abonnement. En profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs.