Elle Decoration abonnementen

Met een Elle Decoration proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Tweemaandelijks ligt het mooiste woontijdschrift van NL voor je klaar. In de brievenbus, online en via de app. Neem een kijkje in de huizen van anderen. En laat je inspireren in misschien wel het mooiste woonmagazine van NL. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elle Decoration cadeauabonnement onderaan.


€31,99 35,00
4 nummers
9% korting

€56,99 70,00
8 nummers
14% korting

€91,99 140,00
16 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50
3 nummers
 

€50,00 52,50
6 nummers
5% korting

€75,00 87,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Een Elle decoration abonnement brengt je 6x per jaar hét tijdschrift voor liefhebbers van design- en interieur. Ieder nummer staat vol inspiratie voor jouw eigen woning. Je volgt stylisten en ontwerpers door schitterende woningen. En in elke editie vind je altijd praktische woontips en adviezen hoe je jouw leefomgeving kunt opwaarderen.

Elle decoration digitaal lezen

Met een abonnement op Elle Decoration ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Elle Decoration heeft een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Installeer de app voor iOS of Android. Registreer jouw abonnement in de app. En je hebt altijd online toegang tot de digitale editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Ken je iemand die Elle Decoration met plezier zal lezen? Geef een Elle Decoration abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Elle Decoration cadeauabonnement vanaf €27,50.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Elle Decoration abonnement. En profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs.