Elle Decoration abonnementen

Met een Elle Decoration proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Tweemaandelijks ligt het mooiste woontijdschrift van NL voor je klaar. In de brievenbus, online en via de app. Neem een kijkje in de huizen van anderen. En laat je inspireren in misschien wel het mooiste woonmagazine van NL. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Elle Decoration cadeauabonnement onderaan.


€31,99 35,00
4 nummers
9% korting

€56,99 70,00
8 nummers
14% korting

€91,99 140,00
16 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50
3 nummers
 

€50,00 52,50
6 nummers
5% korting

€75,00 87,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Een Elle decoration abonnement brengt je 6x per jaar hét tijdschrift voor liefhebbers van design- en interieur. Ieder nummer staat vol inspiratie voor jouw eigen woning. Je volgt stylisten en ontwerpers door schitterende woningen. En in elke editie vind je altijd praktische woontips en adviezen hoe je jouw leefomgeving kunt opwaarderen.

Elle decoration digitaal lezen

Als abonnee van Elle Decoration lees je alle nummers op papier én digitaal. Elle Decoration heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest je de digitale editie. Om het magazine online te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 toegang tot de nieuwste editie in de app. Om eerder gelezen edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Ken je iemand die Elle Decoration met veel plezier zal lezen? Geef een abonnement cadeau. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Elle Decoration cadeauabonnement vanaf €27,50.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Elle Decoration. En profiteer van tot 34% korting op de losse verkoopprijs.