ELLE abonnementen

ELLE magazine is jouw bron van inspiratie voor mode en lifestyle. Ontdek de nieuwste modetrends, beauty tips en inspirerende verhalen van invloedrijke personen uit de modewereld. ELLE helpt je om je eigen unieke stijl te creëren en te laten stralen.

In elk nummer vind je ook boeiende artikelen over cultuur, reizen en meer. Met ELLE magazine blijf je altijd voorop lopen in de wereld van mode en lifestyle.


€14,99 15,75
3 nummers
5% korting

€24,99 31,50
6 nummers
21% korting

€44,99 63,00
12 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Wat brengen Parijs en Milaan en hoe vertalen we de trends naar onze eigen klerenkast? ELLE signaleert, etaleert én relativeert. Want ELLE is het lekkerste en meest toonaangevende modemagazine van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. En leuke cadeautjes en aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor ELLE-abonnees. Uitgedaagd?

ELLE digitaal lezen

Heb je een abonnement op ELLE? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je ELLE ook digitaal lezen. ELLE heeft een eigen app. Hierin leest je de digitale edities. Om het magazine digitaal te lezen installeert je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers 24/7 in de app.

ELLE op Tijdschrift.nl

Om eerder gelezen nummers nogmaals te openen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een ELLE abonnement. En profiteer van tot 29% korting op de winkelprijs.