ELLE abonnementen

Met een ELLE proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontdek je eigen stijl. Laat je inspireren door de bijzondere mensen en foto's dit in de fijne magazine de revue passeren. En maak je eigen keuzes. Voor wat betreft mode, beauty, reizen en lifestyle. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELLE cadeauabonnement onderaan.


€19,99 24,95
5 maanden (5 nrs.)
20% korting

€34,99 49,90
10 maanden (10 nrs.)
30% korting

€49,99 74,85
15 maanden (15 nrs.)
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,96
4 maanden (4 nrs.)
13% korting

€25,00 29,94
6 maanden (6 nrs.)
17% korting

€50,00 59,88
1 jaar (12 nrs.)
17% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Wat brengen Parijs en Milaan en hoe vertalen we de trends naar onze eigen klerenkast? ELLE signaleert, etaleert én relativeert. Want ELLE is het lekkerste en meest toonaangevende modemagazine van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. En leuke cadeautjes en aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor ELLE-abonnees. Uitgedaagd?

ELLE digitaal lezen

Met een ELLE abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

ELLE digitaal lezen

Proefabonnement ELLE

Een ELLE proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met deze prachtige glossy. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

ELLE cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus zoek je nog iets leuks voor een vriendin? Geef een ELLE abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen ELLE proefabonnement

  • 12x per jaar ELLE als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

ELLE Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van ELLE. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over ELLE klantenservice