ELLE abonnementen

Met een ELLE proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Ontdek je eigen stijl. Laat je inspireren door de bijzondere mensen en foto's dit in de fijne magazine de revue passeren. En maak je eigen keuzes. Voor wat betreft mode, beauty, reizen en lifestyle. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een ELLE cadeauabonnement onderaan.


€13,99 17,97
3 nummers
22% korting

€24,99 35,94
6 nummers
30% korting

€45,99 71,88
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 35,94
6 nummers
30% korting

€50,00 65,89
12 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Wat brengen Parijs en Milaan en hoe vertalen we de trends naar onze eigen klerenkast? ELLE signaleert, etaleert én relativeert. Want ELLE is het lekkerste en meest toonaangevende modemagazine van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. En leuke cadeautjes en aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor ELLE-abonnees. Uitgedaagd?

ELLE digitaal lezen

Abonnees van ELLE ontvangen alle nummers op papier en digitaal. ELLE heeft een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot het nieuwste nummer in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Het is ook mogelijk om ELLE cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn ontvangen. En er is al een ELLE cadeauabonnement vanaf €15,00.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een ELLE abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 36% korting op de winkelprijs.