ELLE abonnementen

Met een ELLE proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 29% korting op de winkelprijs. Ontdek je eigen stijl. Laat je inspireren door de bijzondere mensen en foto's dit in de fijne magazine de revue passeren. En maak je eigen keuzes. Voor wat betreft mode, beauty, reizen en lifestyle.


€14,99 15,75
3 nummers
5% korting

€24,99 31,50
6 nummers
21% korting

€44,99 63,00
12 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • ilse
Mooi blad voor op tafel

Mooi uitgevoerd blad met mooie foto's. Het voelt allemaal luxe aan dus het is een tijdschrift dat je langer laat liggen. Ik blader hem altijd door maar kan niet zeggen dat ik hem van voor naar achter lees. Als ik het vergelijk met andere bladen vind ik de prijs (ook in de winkel) redelijk.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over ELLE

Wat brengen Parijs en Milaan en hoe vertalen we de trends naar onze eigen klerenkast? ELLE signaleert, etaleert én relativeert. Want ELLE is het lekkerste en meest toonaangevende modemagazine van Nederland boordevol mode, beauty, interviews, reisverhalen en lifestyle-reportages. En leuke cadeautjes en aantrekkelijke aanbiedingen speciaal voor ELLE-abonnees. Uitgedaagd?

ELLE digitaal lezen

Als abonnee van ELLE lees je alle edities op papier én digitaal. ELLE heeft een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Registreer jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer waar en wanneer je maar wil in de app.

ELLE op Tijdschrift.nl

Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een ELLE abonnement. En profiteer van tot 29% korting op de winkelprijs.