FA Rendement Prof+ abonnementen

Met een FA Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over FA Rendement Prof+

Maak nu kennis met het snelstgroeiende magazine voor administrateurs. Het praktisch informeren en selecteren van informatie voor de financieel-specialist, zodanig dat hij deze informatie ook direct in zijn dagelijks werk kan toepassen. FA Rendement is anders, anders dan de meeste financiële vakbladen. FA Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van administratie, veel nieuws dus op het gebied van financiën, fiscaliteit, administratie, automatisering, inkoop, loon- en salarisadministratie, sociale voorzieningen, debiteurenbeheer en inkoop.

Heb je een abonnement op FA Rendement Prof+? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je FA Rendement Prof+ ook digitaal lezen. Om eerder gedownloade edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

FA Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een FA Rendement Prof+ abonnement. En profiteer van tot 87% korting op de winkelprijs.