FA Rendement Prof+ abonnementen

Met een FA Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over FA Rendement Prof+

Maak nu kennis met het snelstgroeiende magazine voor administrateurs. Het praktisch informeren en selecteren van informatie voor de financieel-specialist, zodanig dat hij deze informatie ook direct in zijn dagelijks werk kan toepassen. FA Rendement is anders, anders dan de meeste financiële vakbladen. FA Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van administratie, veel nieuws dus op het gebied van financiën, fiscaliteit, administratie, automatisering, inkoop, loon- en salarisadministratie, sociale voorzieningen, debiteurenbeheer en inkoop.

Heb je een abonnement op FA Rendement Prof+? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je FA Rendement Prof+ ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

FA Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op FA Rendement Prof+. En profiteer van tot 87% korting op de losse verkoopprijs.