Fibre Mood abonnementen

Met een Fibre Mood proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 62% korting op de winkelprijs.


€95,00 250,00
1 jaar (5 nrs.) + 25 PDF patronen
62% korting

€65,00 74,50
1 jaar (5 nrs.)
13% korting

Laatste reviews

  • Suze
Fijn zelf doen

Duidelijke patronen en stappenplan. Niet voor de complete beginner, maar als je al wat ervaring hebt met zelf kleding maken, dan moet het lukken.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Fibre Mood

Fibre Mood is jouw weg naar een unieke stijlvolle garderobe. Met een abonnement op Fibre Mood ontvang je 5 keer per jaar een patronenboek vol inspirerende foto’s en on-trend naai-, DIY- en breipatronen voor het hele gezin.

Voor de redactie van Fibre Mood is de ‘sewista’ de nieuwe trend. De sewista is een naaister die van mooie stoffen houdt en modegevoelig is. Ze is gepassioneerd en inspireert graag anderen. De sewista deelt tips over naaien en is terecht trots op haar zelf gemaakte garderobe. Voor de sewista gaat het allemaal over creëren, delen en inspireren. En Fibre Mood is haar lijfblad.

Ben jij een sewista? Dan is Fibre Mood jouw persoonlijke mode-assistent. De makers van Fibre Mood leren je de ambacht van kleren maken op een originele manier. Zo helpen ze je bijvoorbeeld een patroon te personaliseren en de juiste stof uit te kiezen. Je creëert daardoor zelf een uniek kledingstuk dat perfect past, zowel qua maat als stijl, want wij geloven dat iedereen een beeldige privécollectie kan maken. Ook jij!


Voordelen van een Fibre Mood proefabonnement

  • Fibre Mood vrijblijvend proberen
  • Na de actieperiode stopt het proefabonnement automatisch.*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Alleen indien duidelijk vermeld bij de aanbieding.

Fibre Mood Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Fibre Mood. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Fibre Mood klantenservice