Flow Specials abonnementen

Met een Flow Specials proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Flow Specials cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Flow Specials

In Flow magazine wordt er aandacht besteed aan artikelen over bijvoorbeeld dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Naast deze gewone Flow maakt het tijdschrift ook 4 keer per jaar vier Flow Specials.

Dit zijn extra dikke uitgaven rond een bepaald thema. Zo wordt er in Flow Special nog dieper ingegaan op bepaalde onderwerpen en blijf je goed op de hoogte. Ook beschikt Flow Special over leuke extraatjes.

Proefabonnement Flow Specials

Een Flow proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit unieke magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Flow Specials cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriendin die je een ontspannen moment gunt? Geef een abonnement Flow Specials cadeau. Ze zal hier maandenlang plezier aan beleven. En na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Flow Specials proefabonnement

  • 4x per jaar Flow Specials als eerste in huis
  • Exclusieve korting voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Flow Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Flow Specials. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Flow Specials klantenservice