Fonk abonnementen

Met een Fonk proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Hét magazine over Nederlandse reclame, media, marketing, (digital) design, mode, architectuur en meer. In ieder nummer van dit unieke vaktijdschrift vinden creatieve mensen informatie en inspiratie. Lees tweewekelijks wat anderen drijft en succesvol heeft gemaakt.


€125,00 170,00
26 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Fonk

Met een abonnement op FONK Magazine ontvang je tweewekelijks het papieren magazine. De missie van FONK is 'Powering creative people'. Inspiratie bieden en creatieve mensen met elkaar verbinden, doen zij sinds 2009 met steeds meer succes.

FONK verscheen in eerste instantie alleen als een magazine in print, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig platform.

Fonk verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Fonk. En profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs.