Foodies abonnementen

Met een Foodies proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere kookliefhebber. Van heerlijke snelle hap ideeën tot uitdagende recepten waarmee je je grenzen verlegt. Alles is altijd maakbaar en altijd lekker. In ieder nummer van dit kooktijdschrift vind je verrassende ideeën, beproefde technieken en bijzondere ingrediënten.


€15,00 22,50
3 nummers
34% korting

€50,00 90,00
12 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over Foodies

Bij Foodies is koken geen hobby, maar een levensstijl. Waarom zou je slechts zo nu en dan lekker koken en eten, als het ook iedere dag of een paar keer per week kan?

Iedere editie van Foodies staat vol heerlijke recepten. Van eenvoudige doordeweekse maaltijden met dat beetje extra. Tot uitgebreide diners voor met vrienden en familie. Daarnaast vind je recensies van de nieuwste kookboeken, de laatste trends in de keuken en inspirerende reis- en fotoreportages.

Heb je een abonnement op Foodies? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je Foodies ook digitaal lezen. Foodies heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer je maar wil in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien.

Foodies verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Foodies abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 45% goedkoper uit dan in de winkel.