Foodies abonnementen

Met een Foodies proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere kookliefhebber. Van heerlijke snelle hap ideeën tot uitdagende recepten waarmee je je grenzen verlegt. Alles is altijd maakbaar en altijd lekker. In ieder nummer van dit kooktijdschrift vind je verrassende ideeën, beproefde technieken en bijzondere ingrediënten.


€15,00 22,50
3 nummers
33% korting

€55,00 90,00
12 nummers
39% korting

Laatste reviews

Over Foodies

Bij Foodies is koken geen hobby, maar een levensstijl. Waarom zou je slechts zo nu en dan lekker koken en eten, als het ook iedere dag of een paar keer per week kan?

Iedere editie van Foodies staat vol heerlijke recepten. Van eenvoudige doordeweekse maaltijden met dat beetje extra. Tot uitgebreide diners voor met vrienden en familie. Daarnaast vind je recensies van de nieuwste kookboeken, de laatste trends in de keuken en inspirerende reis- en fotoreportages.

Als abonnee van Foodies lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. Foodies heeft hiervoor een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees overal en altijd in de app. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien.

Foodies verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Foodies abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 39% voordeliger uit dan in de winkel.