Foodies abonnementen

Foodies magazine is jouw bron voor smakelijke recepten en culinaire avonturen. In elke uitgave vind je creatieve gerechten, handige kooktips en inspirerende verhalen van foodliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige doordeweekse maaltijden of indrukwekkende feestgerechten, Foodies magazine heeft het allemaal.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends in de culinaire wereld en ontdek hoe je met verse ingrediënten heerlijke gerechten kunt bereiden. Met Foodies magazine wordt koken een plezierige en inspirerende ervaring.


€15,00 22,50
3 nummers
33% korting

€55,00 90,00
12 nummers
39% korting

Laatste reviews

Over Foodies

Bij Foodies is koken geen hobby, maar een levensstijl. Waarom zou je slechts zo nu en dan lekker koken en eten, als het ook iedere dag of een paar keer per week kan?

Iedere editie van Foodies staat vol heerlijke recepten. Van eenvoudige doordeweekse maaltijden met dat beetje extra. Tot uitgebreide diners voor met vrienden en familie. Daarnaast vind je recensies van de nieuwste kookboeken, de laatste trends in de keuken en inspirerende reis- en fotoreportages.

Met een abonnement op Foodies ontvang je elke editie op papier én digitaal. Foodies heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie overal en altijd in de app. In de app gelezen nummers zijn daarna offline in te zien.

Foodies verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Foodies abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 39% goedkoper uit dan in de winkel.