Foodies abonnementen

Met een Foodies proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere kookliefhebber. Van heerlijke snelle hap ideeën tot uitdagende recepten waarmee je je grenzen verlegt. Alles is altijd maakbaar en altijd lekker. In ieder nummer van dit kooktijdschrift vind je verrassende ideeën, beproefde technieken en bijzondere ingrediënten.


€15,00 22,50
3 nummers
34% korting

€50,00 90,00
12 nummers
45% korting

€99,95 180,00
24 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over Foodies

Bij Foodies is koken geen hobby, maar een levensstijl. Waarom zou je slechts zo nu en dan lekker koken en eten, als het ook iedere dag of een paar keer per week kan?

Iedere editie van Foodies staat vol heerlijke recepten. Van eenvoudige doordeweekse maaltijden met dat beetje extra. Tot uitgebreide diners voor met vrienden en familie. Daarnaast vind je recensies van de nieuwste kookboeken, de laatste trends in de keuken en inspirerende reis- en fotoreportages.

Als abonnee van Foodies lees je alle nummers op papier én digitaal. Foodies heeft een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Meld je eenmalig aan in de app. En lees overal en altijd in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

Foodies verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Foodies abonnement. En profiteer van tot 45% korting op de losse verkoopprijs.