Foodies abonnementen

Met een Foodies proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 39% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere kookliefhebber. Van heerlijke snelle hap ideeën tot uitdagende recepten waarmee je je grenzen verlegt. Alles is altijd maakbaar en altijd lekker. In ieder nummer van dit kooktijdschrift vind je verrassende ideeën, beproefde technieken en bijzondere ingrediënten. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Foodies cadeauabonnement onderaan.


€14,95 20,37
3 maanden (3 nrs.)
27% korting

€99,95 162,96
2 jaar (24 nrs.)
39% korting

€49,95 81,48
1 jaar (12 nrs.)
39% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Foodies cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 20,37
3 maanden (3 nrs.)
27% korting

€49,95 81,48
1 jaar (12 nrs.)
39% korting

Laatste reviews

Over Foodies

Bij Foodies is koken geen hobby, maar een levensstijl. Waarom zou je slechts zo nu en dan lekker koken en eten, als het ook iedere dag of een paar keer per week kan?

Iedere editie van Foodies staat vol heerlijke recepten. Van eenvoudige doordeweekse maaltijden met dat beetje extra. Tot uitgebreide diners voor met vrienden en familie. Daarnaast vind je recensies van de nieuwste kookboeken, de laatste trends in de keuken en inspirerende reis- en fotoreportages.

Proefabonnement Foodies

Een Foodies proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit culinaire magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Foodies cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een liefhebber van koken en lekker eten? Geef een abonnement Foodies cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Foodies

  • Elke maand Foodies als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • De bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

foodies Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Foodies. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Foodies klantenservice