Friesch Dagblad abonnementen

Met een Friesch Dagblad abonnement mis je bovendien niets van het belangrijkste nieuws uit Friesland, Nederland en de rest van de wereld. Lees al het nieuws dat jou raakt. Van de wegwerkzaamheden langs de A7 tot de verkiezingen in Amerika en Rusland. Deze krant brengt je het allemaal. Nuchter en eerlijk. 6 dagen per week op papier en 24/7 online.


€6,75 11,31per week
1 jaar Compleet
40% korting

Friesch Dagblad Weekend


€3,75 7,50per week
1 jaar Zaterdag + Digitaal
50% korting

Friesch Dagblad Digitaal


€2,75 5,31per week
1 jaar Digitaal
48% korting

Laatste reviews

  • roelien postma

De krant is prettig te lezen, geeft veel lokaal nieuws, maar ik mis de onderzoeksjournalistiek. Een groot deel van de nationale en internationale berichtgeving zijn de standaardberichten die ongewijzigd over worden genomen.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Weinig verrassend

Over Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad brengt je verhalen met betekenis en de betekenis in verhalen. Het laatste nieuws wordt eerlijk en evenwichtig gebracht, kritisch maar opbouwend.

Ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt in jouw stad of dorp? En elders in Fryslân, de rest van het land en daarbuiten? Neem dan nu een abonnement op het Friesch Dagblad. Of probeer de krant eerst vrijblijvend met een voordelig proefabonnement.

Het dagblad met christelijke normen en waarden

Het Friesch Dagblad zet zich in om mensen te steunen en te verbinden. Uitgangspunt daarbij zijn de Christelijk normen en waarden. Deze vormen al een leidraad voor de verslaggevers van de krant sinds de eerste editie in 1903. Rechtvaardigheid en duurzaamheid staan altijd hoog in het vaandel bij het Friesch Dagblad.

De krant digitaal

Bij ieder Friesch Dagblad abonnement zijn de digitale versies van de krant inbegrepen. De artikelen lees je online en via app. Het is een exacte kopie van de papieren krant inclusief de bijlagen op zaterdag.

Zo heb je de krant altijd bij de hand. Onderweg van en naar werk en op vakantie. Wanneer je de krant hebt ingeladen op je smartphone of tablet, kun je hem daarna op ieder moment lezen zonder internet.

Het Friesch Dagblad compleet

Vrijblijvend proefabonnement Friesch Dagblad

Dus woon je in Friesland? En wil je het laatste regionale nieuws en het belangrijkste landelijke en internationale iedere ochtend in de bus en de mailbox? Neem dan nu een Friesch Dagblad proefabonnement. En ontdek de kracht van een persoonlijk en betrokken regionaal dagblad.

Voordelen van een Friesch Dagblad proefabonnement

  • Elke ochtend het Friese nieuws dat je raakt met verdieping en betekenis
  • De digitale krant altijd bij de hand op je smartphone en tablet
  • Elke zaterdag de dikke weekendkrant met bijlagen
  • Bezorging stopt automatisch na de actieperiode*
  • Exclusieve kortingen en acties voor abonnees

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Friesch Dagblad Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Friesch Dagblad. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Friesch Dagblad klantenservice