Gardeners World abonnementen

Met een Gardeners World proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. Houd jij ervan om jouw groene handen uit de mouwen te steken? Dan is dit magazine jouw lijfblad. Ieder nummer staat vol informatie en inspiratie. Met praktische tips voor de verzorging van planten tot complete projectbeschrijvingen. Als je van planten en tuinieren houdt, hou je van Gardeners World.


€15,00 20,97
3 nummers
29% korting

€50,00 83,88
12 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Gardeners World

Een abonnement op BBC Gardeners’ World brengt je 10x per jaar een prachtig tuinmagazine vol informatie en inspiratie. Met veel tuintips en workshops om jouw tuin duurzamer en mooier te maken en zo te houden.

De redactie neemt je mee naar hun eigen tuin en naar vele andere prachtige tuinen in binnen- en buitenland. Je leert planten kennen zodat je ze het best kunt gebruiken en verzorgen. Zelfs kamerplanten worden behandeld in Gardeners’ World. De natuur is immers niet alleen buiten.

Gardeners World verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Gardeners World. En profiteer van tot 40% korting op de losse verkoopprijs.