Gardeners World abonnementen

Met een Gardeners World proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Houd jij ervan om jouw groene handen uit de mouwen te steken? Dan is dit magazine jouw lijfblad. Ieder nummer staat vol informatie en inspiratie. Met praktische tips voor de verzorging van planten tot complete projectbeschrijvingen. Als je van planten en tuinieren houdt, hou je van Gardeners World. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Gardeners World cadeauabonnement onderaan.


€14,95 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€49,95 71,88
1 jaar (12 nrs.)
31% korting

€99,95 143,76
2 jaar (24 nrs.)
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Gardeners World cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€49,95 71,88
1 jaar (12 nrs.)
31% korting

Laatste reviews

Over Gardeners World

Een abonnement op BBC Gardeners’ World brengt je 10x per jaar een prachtig tuinmagazine vol informatie en inspiratie. Met veel tuintips en workshops om jouw tuin duurzamer en mooier te maken en zo te houden.

De redactie neemt je mee naar hun eigen tuin en naar vele andere prachtige tuinen in binnen- en buitenland. Je leert planten kennen zodat je ze het best kunt gebruiken en verzorgen. Zelfs kamerplanten worden behandeld in Gardeners’ World. De natuur is immers niet alleen buiten.

Proefabonnement Gardeners World

Een Gardeners World proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit tuinmagazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Gardeners World cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je iemand die meer uit de tuin wil maken? Geef een abonnement Gardeners World cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Gardeners World

  • De nieuwe Gardeners World als eerste in huis
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Gardeners World Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Gardeners World. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Gardeners World klantenservice