Gardeners World abonnementen

Gardeners' World magazine is jouw gids voor een weelderige en levendige tuin. In elke uitgave vind je praktische tips, inspirerende verhalen en deskundig advies om je tuin het hele jaar door te laten stralen. Of je nu een moestuin hebt of een sierlijke bloementuin, Gardeners' World biedt je alle informatie die je nodig hebt.

Blijf op de hoogte van de nieuwste tuintechnieken en ontdek hoe je jouw groene vingers optimaal kunt benutten. Met Gardeners' World magazine maak je van je tuin een ware oase.


€15,00 20,97
3 nummers
28% korting

€55,00 83,88
12 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Gardeners World

Een abonnement op BBC Gardeners’ World brengt je 10x per jaar een prachtig tuinmagazine vol informatie en inspiratie. Met veel tuintips en workshops om jouw tuin duurzamer en mooier te maken en zo te houden.

De redactie neemt je mee naar hun eigen tuin en naar vele andere prachtige tuinen in binnen- en buitenland. Je leert planten kennen zodat je ze het best kunt gebruiken en verzorgen. Zelfs kamerplanten worden behandeld in Gardeners’ World. De natuur is immers niet alleen buiten.

Gardeners World verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Gardeners World abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 40% goedkoper uit dan in de winkel.