Harpers Bazaar abonnementen

Met een Harpers Bazaar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 46% korting op de winkelprijs. Ontvang 10x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift. Vol mode, beauty, cultuur, reizen, carrière en veel meer. Dit magazine is voor alle elegante en originele vrouwen.


€24,99 30,00
4 nummers
17% korting

€39,99 60,00
8 nummers
33% korting

€64,99 120,00
16 nummers
46% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harpers Bazaar

Stijl en inhoud. Dat is wat je jezelf (of ander) cadeau doet met een Harper's Bazaar abonnement. Ieder jaar 10 edities met inspirerende artikelen en fantastische fotografie. Alles verpakt in een prachtig glossy magazine.

Dit stijlvolle modeblad brengt je mode- en beautytips, artikelen over kunst en culuur, reisreportages en persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Harper's Bazaar houdt je op de hoogte van de trends en ontwikkelingen die voor jou als moderne vrouw van belang zijn.

Harper’s Bazaar is meer dan een tijdschrift. Ook online, via een nieuwsbrief en in een podcast, wordt je geinformeerd en geïnspireerd. Daarnaast organiseert Harper's Bazaar regelmatig evenementen waar je altijd van harte welkom bent.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Abonnees van Harpers Bazaar ontvangen alle edities op papier en digitaal. Om eerder gedownloade edities nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Het is ook mogelijk om een Harpers Bazaar abonnement cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. Er is al een Harpers Bazaar cadeauabonnement vanaf €22,50.

Harpers Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Harpers Bazaar abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 46% korting op de losse winkelprijs.