Harpers Bazaar abonnementen

Met een Harpers Bazaar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Ontvang 10x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift. Vol mode, beauty, cultuur, reizen, carrière en veel meer. Dit magazine is voor alle elegante en originele vrouwen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Harpers Bazaar cadeauabonnement onderaan.


€18,99
3 nummers onze keuze
29% korting

€32,50 47,94
6 nummers
32% korting

€54,99 95,88
12 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harpers Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 nummers
6% korting

€50,00 55,93
7 nummers
11% korting

€75,00 95,88
12 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harpers Bazaar

Stijl en inhoud. Dat is wat je jezelf (of ander) cadeau doet met een Harper's Bazaar abonnement. Ieder jaar 10 edities met inspirerende artikelen en fantastische fotografie. Alles verpakt in een prachtig glossy magazine.

Dit stijlvolle modeblad brengt je mode- en beautytips, artikelen over kunst en culuur, reisreportages en persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Harper's Bazaar houdt je op de hoogte van de trends en ontwikkelingen die voor jou als moderne vrouw van belang zijn.

Harper’s Bazaar is meer dan een tijdschrift. Ook online, via een nieuwsbrief en in een podcast, wordt je geinformeerd en geïnspireerd. Daarnaast organiseert Harper's Bazaar regelmatig evenementen waar je altijd van harte welkom bent.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Met een abonnement op Harpers Bazaar ontvang je elke editie op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Je kunt een abonnement op Harpers Bazaar ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Harpers Bazaar cadeauabonnement vanaf €22,50.

Harpers Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Harpers Bazaar abonnement. En profiteer van tot 43% korting op de winkelprijs.