Harper's Bazaar abonnementen

Met een Harper's Bazaar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 10x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift. Vol mode, beauty, cultuur, reizen, carrière en veel meer. Dit magazine is voor alle elegante en originele vrouwen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Harper's Bazaar cadeauabonnement onderaan.


€27,99 34,95
5 nummers
20% korting

€29,99 41,94
6 nummers onze keuze
29% korting

€49,99 69,90
10 nummers
29% korting

€54,99 83,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harper's Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
29% korting

€35,00 41,94
6 nummers
17% korting

€60,00 76,89
11 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harper's Bazaar

Stijl en inhoud. Dat is wat je jezelf (of ander) cadeau doet met een Harper's Bazaar abonnement. Ieder jaar 10 edities met inspirerende artikelen en fantastische fotografie. Alles verpakt in een prachtig glossy magazine.

Dit stijlvolle modeblad brengt je mode- en beautytips, artikelen over kunst en culuur, reisreportages en persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Harper's Bazaar houdt je op de hoogte van de trends en ontwikkelingen die voor jou als moderne vrouw van belang zijn.

Harper’s Bazaar is meer dan een tijdschrift. Ook online, via een nieuwsbrief en in een podcast, wordt je geinformeerd en geïnspireerd. Daarnaast organiseert Harper's Bazaar regelmatig evenementen waar je altijd van harte welkom bent.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Abonnees van Harper's Bazaar ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Harper's Bazaar abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch wanneer alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Harper's Bazaar cadeauabonnement vanaf €20,00.

Harper's Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Harper's Bazaar abonnement. En profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs.