Harper's Bazaar abonnementen

Met een Harper's Bazaar proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang 10x per jaar de nieuwste editie van dit stijlvolle tijdschrift. Vol mode, beauty, cultuur, reizen, carrière en veel meer. Dit magazine is voor alle elegante en originele vrouwen. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Harper's Bazaar cadeauabonnement onderaan.


€27,99 34,95
10 maanden (5 nrs.)
20% korting

€29,99 41,94
1 jaar (6 nrs.) onze keuze
29% korting

€49,99 69,90
20 maanden (10 nrs.)
29% korting

€54,99 83,88
2 jaar (12 nrs.)
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harper's Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
6 maanden (3 nrs.)
29% korting

€35,00 41,94
1 jaar (6 nrs.)
17% korting

€60,00 76,89
22 maanden (11 nrs.)
22% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harper's Bazaar

Stijl en inhoud. Dat is wat je jezelf (of ander) cadeau doet met een Harper's Bazaar abonnement. Ieder jaar 10 edities met inspirerende artikelen en fantastische fotografie. Alles verpakt in een prachtig glossy magazine.

Dit stijlvolle modeblad brengt je mode- en beautytips, artikelen over kunst en culuur, reisreportages en persoonlijke interviews met inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Harper's Bazaar houdt je op de hoogte van de trends en ontwikkelingen die voor jou als moderne vrouw van belang zijn.

Harper’s Bazaar is meer dan een tijdschrift. Ook online, via een nieuwsbrief en in een podcast, wordt je geinformeerd en geïnspireerd. Daarnaast organiseert Harper's Bazaar regelmatig evenementen waar je altijd van harte welkom bent.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Met een Harper's Bazaar abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Harper's Bazaar digitaal lezen

Proefabonnement Harper's Bazaar

Alle aanbiedingen met de vermelding "stopt automatisch" (indien beschikbaar) betreffen Harper's Bazaar proefabonnementen. Bij een proefabonnement stopt de bezorging automatisch na de actieperiode en hoeft u dus niet op te zeggen. Dit geldt ook voor cadeauabonnementen.

In andere gevallen zal je, als je Harper's Bazaar abonnement aan het eind van de actieperiode wil opzeggen, even contact moeten opnemen met de klantenservice. Hieronder lees je hoe je dit kunt doen.

Harper's Bazaar cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriendin verrassen? Geef een abonnement Harper's Bazaar cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Harper's Bazaar proefabonnement

  • Het magazine thuis nog voor het in de winkel ligt
  • Alle digitale edities voor je smartphone en tablet
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Vrijblijvend* en met korting kennis maken

* Alleen bij aanbiedingen waarbij "stopt automatisch" staat vermeld.

Harper's Bazaar Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Harper's Bazaar. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Harper's Bazaar klantenservice