Historisch Nieuwsblad abonnementen

Met een Historisch Nieuwsblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs.


€17,95 23,97
3 nummers
25% korting

€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

€69,95 87,89
11 nummers
20% korting

€139,95 175,78
22 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

Over Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsmagazine werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden, maar ook uit de meer recente geschiedenis. Scherpzinnig, nuchter, objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Altijd op zoek naar parallellen. Historisch Nieuwsmagazine laat zien waarom de wereld is zoals hij is.


historisch

Heb je een abonnement op Historisch Nieuwsblad? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Historisch Nieuwsblad ook digitaal lezen. Historisch Nieuwsblad heeft een eigen app waarin je de digitale nummers leest. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installeer deze op jouw smartphone of tablet. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt altijd toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

Historisch Nieuwsblad verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Historisch Nieuwsblad abonnement. En profiteer van tot 25% korting op de losse verkoopprijs.