Historisch Nieuwsblad abonnementen

Met een Historisch Nieuwsblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs.


€35,00 44,95
5 nummers
22% korting

€72,50 98,89
11 nummers
27% korting

Laatste reviews

  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

Over Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsmagazine werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden, maar ook uit de meer recente geschiedenis. Scherpzinnig, nuchter, objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Altijd op zoek naar parallellen. Historisch Nieuwsmagazine laat zien waarom de wereld is zoals hij is.


historisch

Heb je een abonnement op Historisch Nieuwsblad? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Historisch Nieuwsblad ook digitaal lezen. Historisch Nieuwsblad heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale edities leest. Installeer de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers overal en altijd in de app. In de app bewaarde edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Historisch Nieuwsblad verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Historisch Nieuwsblad. En profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs.