Historisch Nieuwsblad abonnementen

Met een Historisch Nieuwsblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs.


€17,95 23,97
3 nummers
25% korting

€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

€69,95 87,89
11 nummers
20% korting

€139,95 175,78
22 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

Over Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsmagazine werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden, maar ook uit de meer recente geschiedenis. Scherpzinnig, nuchter, objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Altijd op zoek naar parallellen. Historisch Nieuwsmagazine laat zien waarom de wereld is zoals hij is.


historisch

Abonnees van Historisch Nieuwsblad ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Historisch Nieuwsblad heeft een eigen app. Hierin vindt je de digitale editie. Download de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot het nieuwste nummer in de app. In de app bekeken nummers blijven daarna offline in te zien.

Historisch Nieuwsblad verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Historisch Nieuwsblad. En profiteer van tot 25% korting op de winkelprijs.