Historisch Nieuwsblad abonnementen

Met een Historisch Nieuwsblad proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 25% korting op de winkelprijs.


€17,95 23,97
3 nummers
25% korting

€34,95 39,95
5 nummers
13% korting

€69,95 87,89
11 nummers
20% korting

€139,95 175,78
22 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • Van der A.

interessante inhoud

  • Tjeerd

Het Historisch Nieuwsblad is een goed blad. En het helpt je herinneren en leren van fouten die al gemaakt zijn. Er is tegenwoordig veel te weinig aandacht voor geschiedenis. Er lijkt geen tijd meer voor te zijn, terwijl we er zoveel tijd mee kunnen winnen.

Over Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsmagazine werpt nieuw licht op grote gebeurtenissen uit het verre verleden, maar ook uit de meer recente geschiedenis. Scherpzinnig, nuchter, objectief. Altijd in relatie met de huidige maatschappelijke, sociale en politieke ontwikkelingen. Altijd op zoek naar parallellen. Historisch Nieuwsmagazine laat zien waarom de wereld is zoals hij is.


historisch

Als abonnee van Historisch Nieuwsblad lees je alle edities op papier én online. Historisch Nieuwsblad heeft hiervoor een eigen app. In deze app kun je de digitale edities inzien. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie overal en altijd in de app. Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Historisch Nieuwsblad verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Historisch Nieuwsblad abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 25% korting op de prijs in de winkel.