HR Rendement Prof+ abonnementen

Met een HR Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

  • I. Roos
Handige informatie gebundeld in een leuk blad

Ik heb een 3 maanden proefabonnement genomen om te kijken of het voor mijn werkplek iets toevoegt. Ik werk bij een klein bedrijf, dat betekent dat ik zelf alle info / wijzigingen op HR gebied moet opzoeken. Het blad HR rendement help hier erg bij. Helaas vindt mijn werkgever het te duur, maar als het kon nam ik zeker een abonnement.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over HR Rendement Prof+

HR Rendement staat boordevol praktische tips en nieuws waar je iets aan hebt op je werk. Zorg ervoor dat jij als HR-manager, unitmanager of HR-specialist een bijdraagt aan een beter rendement.

Hoe kan een HR-manager, unitmanager of HR-specialist bijdragen aan een beter rendement van de factor arbeid in zijn organisatie? HR Rendement is anders, anders dan andere human resources tijdschriften. HR Rendement is een vakblad boordevol praktisch nieuwes waar je daadwerkelijk iets aan heeft bij jouw dagelijks werk. HR Rendement selecteert niet alleen al het relevante nieuws voor jou, maar voorziet dit direct ook van praktische tips en adviezen.

Abonnees van HR Rendement Prof+ ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

HR Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op HR Rendement Prof+. En profiteer van tot 87% korting op de losse verkoopprijs.