iCreate Magazine abonnementen

Met een iCreate Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 37% korting op de winkelprijs. Met dit magazine haal je meer uit je iPhone en iMac. Met slimme praktische tips tot reviews van complete programma's. Als je dagelijks een of meerdere Apple producten gebruikt, helpt dit tijdschrift je meer doen in minder tijd. Want er is veel meer mogelijk dan de meeste gebruikers zelfs maar vermoeden.


€20,00 28,50
3 nummers
30% korting

€60,00 95,00
10 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • Cnos

Het blad is informatief. Het gaat dieper op diverse materie in en ziet er gewoon goed uit qua vormgeving.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Ger

Ik kan in andere bladen te weinig over een Mac vinden. Dit sluit veel meer aan en ik zie vaak goede artikelen waar ik iets aan heb.

Over iCreate Magazine

Dezelfde aandacht die aan de kwaliteit van Apple producten wordt besteed, geeft de redactie ook aan het maken en samenstellen van iCreate Magazine. Het lijfblad voor iedere gebruiker van Apple producten, als de iPhone en iMac.

Ieder nummer staat vol tips en beschrijvingen hoe nog meer uit je iPhone en/of iMac te halen. Van kleine slimmigheidjes die het werken met je Apple-producten nét wat gemakkelijker maken, tot grote programma’s die we compleet voor je uitdiepen. iCreate magazine is de handleiding die Apple niet geeft.

Met een abonnement op iCreate Magazine ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. iCreate Magazine heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Download de app voor iOS of Android. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt onbeperkt toegang tot alle nummers in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

iCreate Magazine verschijnt 10x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een iCreate Magazine abonnement. En profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs.