IEX Magazine abonnementen

Met een IEX Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 56% korting op de winkelprijs.


€19,95 44,85
3 maanden digitaal
56% korting

€29,95 57,45
3 maanden print + digitaal
49% korting

Laatste reviews

Over IEX Magazine

Verhoog uw rendement met IEX. Met IEX blijft u op de hoogte van het laatste beursnieuws en ontvangt u grondige analyses en kooptips. Het team van professionele beleggingsexperts geven hun mening over en projecties voor aandelen uit de AEX, AMX en de AScX, naast die van populaire aandelen als Apple, Facebook, Tesla en Pfizer.

Inbegrepen bij een IEX digitaal abonnement:

  • IEX.nl bannervrij
  • Onbeperkt toegang tot online content
  • Dagelijks aandelenanalyses en kooptips
  • Persoonlijke login met portefeuilles en adviezen
  • Tweewekelijks de digitale editie van IEX Magazine

Inbegren bij een IEX compleet abonnement:

  • De voordelen van het digitale abonnement
  • Iedere 2 weken het papieren IEX Magazine op de mat

Ben je abonnee van IEX Magazine? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je IEX Magazine ook digitaal lezen. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internet.

IEX Magazine verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een IEX Magazine abonnement. Als u nu hiervoor kiest, profiteert u van tot 56% korting op de losse winkelprijs.