JAN Living abonnementen

Met een JAN Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. De populaire special van JAN Magazine, boordevol inspiratie voor een mooier leven en een prachtig (t)huis.


€24,99 27,96
4 nummers
21% korting

€29,99 41,94
6 nummers
29% korting

€34,99 55,92
8 nummers
38% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

Ieder nummer van JAN Living staat in het teken van alles wat het leven mooier maakt op het gebied van wonen en lifestyle. Met een een abonnement op deze special van JAN Magazine bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends en de beste adresjes.

Abonnees van JAN Living ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

JAN Living op Tijdschrift.nl

Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internet.

JAN Living verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een JAN Living abonnement. En profiteer van tot 38% korting op de winkelprijs.