JAN Living abonnementen

Met een JAN Living proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 40% korting op de winkelprijs. De populaire special van JAN Magazine, boordevol inspiratie voor een mooier leven en een prachtig (t)huis. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een JAN Living cadeauabonnement onderaan.


€24,99 31,00
4 nummers
19% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

€37,50 62,00
8 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€35,00 46,50
6 nummers
25% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

Ieder nummer van JAN Living staat in het teken van alles wat het leven mooier maakt op het gebied van wonen en lifestyle. Met een een abonnement op deze special van JAN Magazine bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends en de beste adresjes.

Abonnees van JAN Living ontvangen alle edities op papier en digitaal. In de app bekeken nummers zijn daarna offline in te zien.

Je kunt een JAN Living abonnement ook cadeau geven. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een JAN Living cadeauabonnement vanaf €20,00.

JAN Living verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op JAN Living. En profiteer van tot 40% korting op de winkelprijs.