JAN Living abonnementen

JAN Living magazine is het woontijdschrift voor stijlvolle woonideeën en praktische woonoplossingen. In elke uitgave vindt u prachtige interieurs, decoratietips en doe-het-zelf projecten die je helpen om je huis nog mooier en functioneler te maken. Of je nu houdt van moderne, klassieke of eclectische stijlen, JAN Living biedt je de inspiratie die je zoekt.

Blijf up-to-date met de nieuwste woontrends en ontdek creatieve manieren om je huis een persoonlijke touch te geven. Met JAN Living magazine wordt elk hoekje van je huis een weerspiegeling van je eigen stijl en smaak.


€24,99 27,96
4 nummers
21% korting

€29,99 41,94
6 nummers
29% korting

€34,99 55,92
8 nummers
38% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

Ieder nummer van JAN Living staat in het teken van alles wat het leven mooier maakt op het gebied van wonen en lifestyle. Met een een abonnement op deze special van JAN Magazine bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends en de beste adresjes.

Abonnees van JAN Living ontvangen alle edities op papier en digitaal.

JAN Living op Tijdschrift.nl

Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

JAN Living verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een JAN Living abonnement. En profiteer van tot 38% korting op de losse verkoopprijs.