JAN Magazine abonnementen

Met een JAN Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 38% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar deze no-nonsense glossy. Met alle trends op het gebied van mode en lifestyle plus inspirerende verhalen en schitterende fotoreportages. Een prachtig tijdschrift met inhoud. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een JAN Magazine cadeauabonnement onderaan.


€39,99 43,75
7 maanden (7 nrs.)
9% korting

€64,99 81,25
13 maanden (13 nrs.)
20% korting

€99,99 162,50
26 maanden (26 nrs.)
38% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 18,75
3 maanden (3 nrs.)
7% korting

€50,00 56,25
9 maanden (9 nrs.)
11% korting

€75,00 93,75
15 maanden (15 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

 • Linda K

mooi

 • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

 • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

 • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

 • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

 • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

 • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

 • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto’s en prettige reportages

 • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

Over JAN Magazine

JAN magazine is de glossy voor vrouwen 30+. Iedere maand is er weer nieuwe glossy met psychologie, prachtige levensverhalen, heerlijke recepten en alle laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en beauty.

JAN magazine is de ideale mix van schitterende fotografie, speciale aandacht voor mode en beauty en artikelen over de dagelijkse psychologie. Liefde, relaties, opvoeden en vriendschap: alles wat vrouwen in de dertig bezighoudt.

JAN Magazine digitaal lezen

Met een JAN Magazine abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

JAN Magazine digitaal lezen

Proefabonnement JAN Magazine

Een JAN Magazine proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met deze mooie glossy. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het tijdschrift automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

JAN Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriendin verrassen? Geef een abonnement JAN Magazine cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen JAN Magazine proefabonnement

 • 12x per jaar JAN Magazine als eerste in huis
 • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
 • Veel voordeliger dan los kopen
 • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


JAN Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van JAN Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over JAN Magazine klantenservice