JAN Magazine abonnementen

Met een JAN Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar deze no-nonsense glossy. Met alle trends op het gebied van mode en lifestyle plus inspirerende verhalen en schitterende fotoreportages. Een prachtig tijdschrift met inhoud.


€19,99 20,97
3 nummers
5% korting

€39,99 54,25
7 nummers
26% korting

€64,99 90,87
13 nummers
29% korting

€99,99 181,74
26 nummers
45% korting

Laatste reviews

  • Linda K

mooi

  • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

  • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

  • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

  • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

  • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

  • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

  • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto’s en prettige reportages

  • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

Over JAN Magazine

JAN magazine is de glossy voor vrouwen 30+. Iedere maand is er weer nieuwe glossy met psychologie, prachtige levensverhalen, heerlijke recepten en alle laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en beauty.

JAN magazine is de ideale mix van schitterende fotografie, speciale aandacht voor mode en beauty en artikelen over de dagelijkse psychologie. Liefde, relaties, opvoeden en vriendschap: alles wat vrouwen in de dertig bezighoudt.

JAN Magazine digitaal lezen

Ben je abonnee van JAN Magazine? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je JAN Magazine ook digitaal lezen.

JAN Magazine op Tijdschrift.nl

Om eerder gedownloade nummers nogmaals in te zien heb je geen internet meer nodig.

JAN Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een JAN Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 45% korting op de prijs in de winkel.