JAN Magazine abonnementen

Met een JAN Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 45% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar deze no-nonsense glossy. Met alle trends op het gebied van mode en lifestyle plus inspirerende verhalen en schitterende fotoreportages. Een prachtig tijdschrift met inhoud. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een JAN Magazine cadeauabonnement onderaan.


€19,99 20,97
3 nummers
5% korting

€39,99 54,25
7 nummers
26% korting

€64,99 90,87
13 nummers
29% korting

€99,99 181,74
26 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
5% korting

€50,00 62,91
9 nummers
21% korting

€75,00 104,85
15 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Linda K

mooi

  • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

  • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

  • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

  • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

  • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

  • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

  • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto’s en prettige reportages

  • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

Over JAN Magazine

JAN magazine is de glossy voor vrouwen 30+. Iedere maand is er weer nieuwe glossy met psychologie, prachtige levensverhalen, heerlijke recepten en alle laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en beauty.

JAN magazine is de ideale mix van schitterende fotografie, speciale aandacht voor mode en beauty en artikelen over de dagelijkse psychologie. Liefde, relaties, opvoeden en vriendschap: alles wat vrouwen in de dertig bezighoudt.

JAN Magazine digitaal lezen

Met een abonnement op JAN Magazine ontvang je elke editie op papier én digitaal. In de app bekeken edities blijven daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk abonnement op JAN Magazine? Dat kan. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn bezorgd. En er is al een JAN Magazine cadeauabonnement vanaf €20,00.

JAN Magazine verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op JAN Magazine. En profiteer van tot 45% korting op de winkelprijs.