Karperwereld abonnementen

Met een Karperwereld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke vistijdschrift. Met alles over karpervissen. Van materiaal en technieken tot persoonlijke verhalen van collega-vissers. Als je op karpers vist, is dit jouw magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Karperwereld cadeauabonnement onderaan.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

Over Karperwereld

Karperwereld, hét specialistische karpermagazine voor de karperscene in Nederland en Vlaanderen. Lees over de bekendste en zwaarste karpers, over de nieuwste onderlijnsystemen en alle trucs die een moderne karpervisser toepast om optimaal te kunnen vissen.

Geniet van diepgravende artikelen en sfeervolle verhalen. Wil jij alles weten over karpervissen? Lees Karperwereld magazine.

Karperwereld magazine

Als abonnee van Karperwereld lees je alle edities op papier én online. Karperwereld heeft een eigen app. In deze app leest je de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen installeert je de iOS of Android app op jouw mobiel apparaat. Registreer jouw abonnement in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer je maar wil in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Ken je iemand die Karperwereld met plezier zal lezen? Geef een abonnement op Karperwereld cadeau. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een Karperwereld cadeauabonnement vanaf €49,95.

Karperwereld verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Karperwereld. En profiteer van tot 32% korting op de losse verkoopprijs.