Karperwereld abonnementen

Met een Karperwereld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot % korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke vistijdschrift. Met alles over karpervissen. Van materiaal en technieken tot persoonlijke verhalen van collega-vissers. Als je op karpers vist, is dit jouw magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Karperwereld cadeauabonnement onderaan.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

Over Karperwereld

Karperwereld, hét specialistische karpermagazine voor de karperscene in Nederland en Vlaanderen. Lees over de bekendste en zwaarste karpers, over de nieuwste onderlijnsystemen en alle trucs die een moderne karpervisser toepast om optimaal te kunnen vissen.

Geniet van diepgravende artikelen en sfeervolle verhalen. Wil jij alles weten over karpervissen? Lees Karperwereld magazine.

Karperwereld magazine

Abonnees van Karperwereld ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Karperwereld heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees alle nummers 24/7 in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Karperwereld abonnement? Dat kan. Een cadeauabonnement stopt automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. En er is al een Karperwereld cadeauabonnement vanaf €49,95.

Karperwereld verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Karperwereld abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 32% goedkoper uit dan in de winkel.