Karperwereld abonnementen

Met een Karperwereld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke vistijdschrift. Met alles over karpervissen. Van materiaal en technieken tot persoonlijke verhalen van collega-vissers. Als je op karpers vist, is dit jouw magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Karperwereld cadeauabonnement onderaan.


€49,95 69,75
1,5 jaar (9 nrs.)
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
1,5 jaar (9 nrs.)
32% korting

Laatste reviews

Over Karperwereld

Karperwereld, hét specialistische karpermagazine voor de karperscene in Nederland en Vlaanderen. Lees over de bekendste en zwaarste karpers, over de nieuwste onderlijnsystemen en alle trucs die een moderne karpervisser toepast om optimaal te kunnen vissen.

Geniet van diepgravende artikelen en sfeervolle verhalen. Wil jij alles weten over karpervissen? Lees Karperwereld magazine.

Karperwereld magazine

Karperwereld cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je een karpervisser? Geef een Karperwereld abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Karperwereld proefabonnement

  • 6x per jaar het magazine in huis voor het in de winkel ligt
  • Exclusieve kortingsacties voor abonnees
  • Inclusief digitaal magazine
  • Veel goedkoper dan los kopen

Karperwereld Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Karperwereld. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Karperwereld klantenservice