Karperwereld abonnementen

Met een Karperwereld proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 32% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke vistijdschrift. Met alles over karpervissen. Van materiaal en technieken tot persoonlijke verhalen van collega-vissers. Als je op karpers vist, is dit jouw magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Karperwereld cadeauabonnement onderaan.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Karperwereld cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€49,95 69,75
9 nummers
32% korting

Laatste reviews

Over Karperwereld

Karperwereld, hét specialistische karpermagazine voor de karperscene in Nederland en Vlaanderen. Lees over de bekendste en zwaarste karpers, over de nieuwste onderlijnsystemen en alle trucs die een moderne karpervisser toepast om optimaal te kunnen vissen.

Geniet van diepgravende artikelen en sfeervolle verhalen. Wil jij alles weten over karpervissen? Lees Karperwereld magazine.

Karperwereld magazine

Heb je een abonnement op Karperwereld? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Karperwereld ook digitaal lezen. Karperwereld heeft hiervoor een eigen app waarin je de digitale editie leest. Download de app voor iOS of Android. Meld je eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers 24/7 in de app. Om eerder geopende edities nogmaals te openen heb je geen internet meer nodig.

Het is ook mogelijk om Karperwereld cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle nummers zijn bezorgd. En er is al een Karperwereld cadeauabonnement vanaf €49,95.

Karperwereld verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Karperwereld abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 32% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.