Kek Mama abonnementen

Met een Kek Mama proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 0% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Kek Mama cadeauabonnement onderaan.


€25,00
3 maanden (4 nrs.) Stopt automatisch
 

€50,00
6 maanden (8 nrs.) Stopt automatisch
 

€100,00
12 maanden (16 nrs.) Stopt automatisch
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kek Mama cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00
3 maanden (4 nrs.)
 

€50,00
6 maanden (8 nrs.)
 

€100,00
12 maanden (16 nrs.)
 

Laatste reviews

Over Kek Mama

Kek mama is een glossy lifestyle magazine voor vrouwen met kinderen. In Kek Mama vinden we het belangrijk dat jij, als vrouw ook aan bod komt. Met verhalen van en over andere vrouwen die hun relatie en leven voor je blootleggen. Maar ook mode, beauty, reizen, psychologie, lifestyle, cultuur en culinair. Inspirerende reportages, mooie verhalen en heerlijke shoppings. In Kek Mama zoeken we jou, je leven en je interesses zodat we dicht bij je staan.

Kek Mama digitaal lezen

Met een Kek Mama abonnement lees je iedere Kek Mama digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

Kek Mama digitaal lezen

Proefabonnement Kek Mama

Een Kek Mama proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Kek Mama cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus ken je een jonge moeder? Geef een abonnement Kek Mama cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Kek Mama proefabonnement

  • Ieder maand Kek Mama altijd als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Kek Mama Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Kek Mama. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Kek Mama klantenservice