Koken & Genieten abonnementen

Met een Koken & Genieten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 28% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Koken & Genieten cadeauabonnement onderaan.

Koken & Genieten is voor als je iets anders op tafel wilt zetten. Maar niet de hele dag in de keuken kunnen (of willen) staan voor een culinaire hoogstandje.


€30,00 41,88
1 jaar (12 nrs.)
28% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Koken & Genieten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 41,88
1 jaar (12 nrs.)
28% korting

Laatste reviews

Over Koken & Genieten

Zoveel mensen, zoveel smaken. Koken & Genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij je een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden.

Heb je moeite met het bedenken wat er vanavond op tafel moet komen? Op de eerste pagina van Koken & Genieten spat de inspiratie u tegemoet. Van de vele heerlijke recepten die in het blad te vinden zijn, zijn eerlijke ongecompliceerde foto’s gemaakt, die direct het water in de mond doen lopen. Dit praktische culinaire tijdschrift werkt met eenvoudige maar smaakvolle ingrediënten die je veelal in huis hebt.


(inkijkexemplaar)

Koken & Genieten Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Koken & Genieten. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

De contactgegevens voor Koken & Genieten:

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.

Mocht de vraag of opmerking een bestelling via Abonnement.nl betreffen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.