Koken & Genieten abonnementen

Met een Koken & Genieten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 16% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die kookt en van lekker eten kan genieten. In dit magazine vind je iedere maand gezonde en snelle recepten, met verse ingrediënten uit het seizoen. Met Koken & Genieten zet je elke dag een heerlijke maaltijd op tafel. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Koken & Genieten cadeauabonnement onderaan.


€35,00 41,88
1 jaar (12 nrs.)
16% korting

€70,00 83,96
2 jaar (24 nrs.)
16% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Koken & Genieten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 41,88
1 jaar (12 nrs.)
16% korting

Laatste reviews

Over Koken & Genieten

Het magazine koken & genieten geeft tips en inspiratie voor gevarieerde gerechten voor iedere dag van de week. Van gezonde en lekkere tussendoortjes en eenpansgerechten. Tot complete diners en aardappels, groente en vlees maar dan nét even anders.

In iedere editie van Koken & Genieten vind je de vaste rubrieken met gezonde en snelle recepten, maaltijden voor iedere dag zonder pakjes en zakjes, koken met verse ingrediënten uit het seizoen, kookprojecten voor in het weekend of als je gasten hebt en taarten voor feestelijke gelegenheden. In het tijdschrift vind je bovendien handige kooktips en praktische menusuggesties met tijdsplanning.

Proefabonnement Koken & Genieten

Een Koken & Genieten proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit prachtige tijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is niet nodig.

Koken & Genieten cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch. Dus ken je iemand die meer uit de tuin wil maken? Geef een abonnement Koken & Genieten cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen proefabonnement Koken & Genieten

  • Elke maand Koken & Genieten als eerste in huis
  • Koken & Genieten ook digitaal lezen
  • Exclusieve aanbiedingen voor abonnees
  • Bezorging stopt automatisch na afloop van de actie *

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.


(inkijkexemplaar)

Koken & Genieten Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Koken & Genieten. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Koken & Genieten klantenservice