Koken & Genieten abonnementen

Met een Koken & Genieten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift voor iedereen die kookt en van lekker eten kan genieten. In dit magazine vind je iedere maand gezonde en snelle recepten, met verse ingrediënten uit het seizoen. Met Koken & Genieten zet je elke dag een heerlijke maaltijd op tafel.


€10,00 11,97
3 nummers
16% korting

€35,00 47,88
12 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Koken & Genieten

Het magazine koken & genieten geeft tips en inspiratie voor gevarieerde gerechten voor iedere dag van de week. Van gezonde en lekkere tussendoortjes en eenpansgerechten. Tot complete diners en aardappels, groente en vlees maar dan nét even anders.

In iedere editie van Koken & Genieten vind je de vaste rubrieken met gezonde en snelle recepten, maaltijden voor iedere dag zonder pakjes en zakjes, koken met verse ingrediënten uit het seizoen, kookprojecten voor in het weekend of als je gasten hebt en taarten voor feestelijke gelegenheden. In het tijdschrift vind je bovendien handige kooktips en praktische menusuggesties met tijdsplanning.

Abonnees van Koken & Genieten ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder internetverbinding.

Koken & Genieten verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Koken & Genieten. En profiteer van tot 27% korting op de winkelprijs.