Loving Paper abonnementen

Met een Loving Paper proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met alles over kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, en meer. Ieder nummer staat bol van de tips, technieken en inspiratie. Altijd met duidelijke stap-voor-stap foto’s zodat je er altijd komt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Loving Paper cadeauabonnement onderaan.


€34,80 65,96
4 nummers
47% korting

€66,00 131,92
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Loving Paper cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€34,80 65,96
4 nummers
47% korting

Laatste reviews

Over Loving Paper

In Loving Paper vind je de leukste papiertechnieken. Bullet journalen, Mixed Media, kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, cadeaus, alles komt aan bod. Boordevol inspiratie en stap-voor-stap foto’s zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Wil je iemand anders verrassen met een tijdelijk Loving Paper abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen altijd vanzelf. Er is al een Loving Paper cadeauabonnement vanaf €34,80.

Loving Paper verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Loving Paper abonnement. En profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs.