Loving Paper abonnementen

Met een Loving Paper proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 50% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met alles over kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, en meer. Ieder nummer staat bol van de tips, technieken en inspiratie. Altijd met duidelijke stap-voor-stap foto’s zodat je er altijd komt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Loving Paper cadeauabonnement onderaan.


€34,80 65,96
4 nummers
47% korting

€66,00 131,92
8 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Loving Paper cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€34,80 65,96
4 nummers
47% korting

Laatste reviews

Over Loving Paper

In Loving Paper vind je de leukste papiertechnieken. Bullet journalen, Mixed Media, kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, cadeaus, alles komt aan bod. Boordevol inspiratie en stap-voor-stap foto’s zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Je kunt een abonnement op Loving Paper ook cadeau doen. Een cadeauabonnement stopt automatisch wanneer alle nummers zijn ontvangen. En er is al een Loving Paper cadeauabonnement vanaf €34,80.

Loving Paper verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Loving Paper abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 50% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.