Loving Paper abonnementen

Met een Loving Paper proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 47% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift met alles over kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, en meer. Ieder nummer staat bol van de tips, technieken en inspiratie. Altijd met duidelijke stap-voor-stap foto’s zodat je er altijd komt. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Loving Paper cadeauabonnement onderaan.


€33,00 59,92
1 jaar (4 nrs.)
45% korting

€63,60 119,84
2 jaar (8 nrs.)
47% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Loving Paper cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€33,00 59,92
1 jaar (4 nrs.)
45% korting

€63,60 119,84
2 jaar (8 nrs.)
47% korting

Laatste reviews

Over Loving Paper

In Loving Paper vind je de leukste papiertechnieken. Bullet journalen, Mixed Media, kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, kadoosjes, alles komt aan bod. Boordevol inspiratie en stap-voor-stap foto’s zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Loving Paper digitaal lezen

Als abonnee lees je Loving Paper ook digitaal via het online archief met eerder verschenen nummers. Log in met jouw abonneenummer als gebruikersnaam en postcode als wachtwoord. En lees Loving Paper direct online.

Proefabonnement Loving Paper

Met een Loving Paper proefabonnement maak je vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift. Je herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

De uitgever biedt momenteel helaas geen proefabonnementen.

Loving Paper cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen stopt het abonnement automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch jij, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wil je een vriendin, die graag creatief met papier bezig is, een cadeau geven? Geef een Loving Paper abonnement cadeau.

Voordelen Loving Paper abonnement

  • Loving Paper als eerste op de mat
  • Leuke acties kortingen voor abonnees
  • Onbeperkt toegang tot het online archief
  • Zonder risico kennis maken met een Loving Paper proefabonnement*
  • Voordeliger dan in de winkel

* Voor alle aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Loving Paper Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Loving Paper. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Loving Paper klantenservice