Maarten abonnementen

Met een Maarten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Je wordt 4x keer per jaar op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen, vergezeld door de scherpe, onconventionele analyses van Maarten van Rossem.


€29,95 37,50
5 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • mcj

Inhoud van het blad Maarten dat inhoudelijk goede kwalitatieve artikelen bevat. Ook fijn dat het langer is dan de standaardartikelen zoals bij VN. Leuke invalshoeken.

  • De Bilt

Ik heb zelf een abonnement op Maarten en het blad bevalt me.

  • Verschuren

Maarten is een heerlijk tijdschrift voor in het weekend of savonds in bed. Rustig lezen. Niet te moeilijk of hoogdravend maar ook geen dom gewauwel.

Over Maarten

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus en Amerika-deskundige. Hij is een veelgevraagd commentator en heeft sinds de zomer van 2008 een eigen magazine: Maarten!. Hierin vindt u diepgravende interviews en scherpe analyses van het nieuws van vandaag, zoals alleen Maarten dat kan!

Als abonnee van Maarten lees je alle edities op papier én digitaal. Maarten heeft een eigen app waarin je de digitale edities kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees de nieuwste editie in de app. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internet.

Maarten verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een abonnement op Maarten. En profiteer van tot 20% korting op de losse verkoopprijs.