Maarten abonnementen

Met een Maarten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Je wordt 4x keer per jaar op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen, vergezeld door de scherpe, onconventionele analyses van Maarten van Rossem.


€29,95 37,50
5 nummers
20% korting

Laatste reviews

  • mcj

Inhoud van het blad Maarten dat inhoudelijk goede kwalitatieve artikelen bevat. Ook fijn dat het langer is dan de standaardartikelen zoals bij VN. Leuke invalshoeken.

  • De Bilt

Ik heb zelf een abonnement op Maarten en het blad bevalt me.

  • Verschuren

Maarten is een heerlijk tijdschrift voor in het weekend of savonds in bed. Rustig lezen. Niet te moeilijk of hoogdravend maar ook geen dom gewauwel.

Over Maarten

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus en Amerika-deskundige. Hij is een veelgevraagd commentator en heeft sinds de zomer van 2008 een eigen magazine: Maarten!. Hierin vindt u diepgravende interviews en scherpe analyses van het nieuws van vandaag, zoals alleen Maarten dat kan!

Abonnees van Maarten ontvangen alle edities op papier en digitaal. Maarten heeft hiervoor een eigen app. Hierin kun je de digitale edities inzien. Om het tijdschrift digitaal te lezen download je de iOS of Android app op jouw smartphone of tablet. Koppel jouw abonnement in de app. En je hebt 24/7 online toegang tot oude en nieuwe nummers in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te lezen heb je niet opnieuw een internetverbinding nodig.

Maarten verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Maarten abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, profiteer je van tot 20% korting op de prijs in de winkel.