Maarten abonnementen

Met een Maarten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs. Je wordt 4x keer per jaar op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen, vergezeld door de scherpe, onconventionele analyses van Maarten van Rossem. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Maarten cadeauabonnement onderaan.


€29,95 37,50
10 maanden (5 nrs.)
20% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Maarten cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€29,95 37,50
10 maanden (5 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

  • mcj

Inhoud van het blad Maarten dat inhoudelijk goede kwalitatieve artikelen bevat. Ook fijn dat het langer is dan de standaardartikelen zoals bij VN. Leuke invalshoeken.

  • De Bilt

Ik heb zelf een abonnement op Maarten en het blad bevalt me.

  • Verschuren

Maarten is een heerlijk tijdschrift voor in het weekend of savonds in bed. Rustig lezen. Niet te moeilijk of hoogdravend maar ook geen dom gewauwel.

Over Maarten

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus en Amerika-deskundige. Hij is een veelgevraagd commentator en heeft sinds de zomer van 2008 een eigen magazine: Maarten!. Hierin vindt u diepgravende interviews en scherpe analyses van het nieuws van vandaag, zoals alleen Maarten dat kan!

Maarten magazine digitaal lezen

Met een Maarten magazine abonnement ontvang je iedere nummer ook per e-mail in je inbox (PDF). Zo heb je alle nummers altijd bij de hand. En met de PDF readers van de smartphones en tablets is lezen een makkie.

Maarten magazine digitaal lezen

Proefabonnement Maarten magazine

Een Maarten magazine proefabonnement is een uitgelezen manier om kennis te maken met dit eigenzinnige opinietijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers. Opzeggen is dus niet nodig.

Maarten magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus heb je een vriend met een kritische blik die binnenkort iets te vieren heeft? Geef een Maarten magazine abonnement cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen Maarten magazine proefabonnement

  • 4x per jaar Maarten magazine als eerste in huis
  • Op papier en in PDF
  • Exclusieve korting op colleges en evenementen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Maarten Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Maarten. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Maarten klantenservice