Maarten abonnementen

Met een Maarten proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 28% korting op de winkelprijs. Je wordt 4x keer per jaar op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen, vergezeld door de scherpe, onconventionele analyses van Maarten van Rossem.


€32,50 44,95
5 nummers
28% korting

Laatste reviews

  • mcj

Inhoud van het blad Maarten dat inhoudelijk goede kwalitatieve artikelen bevat. Ook fijn dat het langer is dan de standaardartikelen zoals bij VN. Leuke invalshoeken.

  • De Bilt

Ik heb zelf een abonnement op Maarten en het blad bevalt me.

  • Verschuren

Maarten is een heerlijk tijdschrift voor in het weekend of savonds in bed. Rustig lezen. Niet te moeilijk of hoogdravend maar ook geen dom gewauwel.

Over Maarten

Maarten van Rossem is ‘s lands bekendste historicus en Amerika-deskundige. Hij is een veelgevraagd commentator en heeft sinds de zomer van 2008 een eigen magazine: Maarten!. Hierin vindt u diepgravende interviews en scherpe analyses van het nieuws van vandaag, zoals alleen Maarten dat kan!

Met een abonnement op Maarten ontvang je ieder nummer op papier én digitaal. Maarten heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt je de digitale editie. Om het tijdschrift online te lezen download je de app voor iOS of Android op jouw mobiel apparaat. Koppel jouw abonnement in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna inzien zonder internet.

Maarten verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Maarten abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 28% korting op de prijs in de winkel.