Management Rendement Prof+ abonnementen

Met een Management Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over Management Rendement Prof+

Het abonnement Management Rendement Professional houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in leidinggeven aan mensen en projecten. Het bestaat uit twee delen: onbeperkte toegang tot Rendement Online en het tijdschrift Management Rendement.

Met Rendement Online heeft u toegang tot nieuws, checklists, artikelen, documenten, rekentools en deskundigenadvies. En ieder nummer van het magazine is gevuld met nieuws, achtergronden en praktische adviezen over onderwerpen als managementvaardigheden, projectmanagement en personeelsaansturing.

Abonnees van Management Rendement Prof+ ontvangen alle edities op papier en digitaal. Eenmaal gedownloade edities kun je daarna lezen zonder internet.

Management Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, betalingen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een Management Rendement Prof+ abonnement. En profiteer van tot 87% korting op de winkelprijs.