MotoPlus abonnementen

Met een MotoPlus proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 33% korting op de winkelprijs.


€20,00 29,70
6 nummers
33% korting

Laatste reviews

  • J.H. van Rosmalen

Ondanks mijn ervaring blijft ik t gevoel hebben een leek te zijn, wil ik meer weten over banden kleding, druppelladers enz. Na verschillende bladen gelezen te hebben blijkt de een zich alleen met de racerij, de andere alleen met toerisme, en een derde zich hoofdzakelijk met techniek bezig te houden. Het blad dat uiteindelijk het beste bleek was de ideale mix MOTOPLUS.

  • Ruud

We hadden al wat eerdere abonnementen op andere motorbladen, dit kende ik nog niet en het ziet er goed en afwisselend uit.

Over MotoPlus

MotoPlus maakt deel uit van een internationaal motorbladen-netwerk. Daardoor kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en zeer diepgaande (en onafhankelijke) testen van motorfietsen, maar ook van motorkleding, helmen en accessoires, bieden. In elk nummer mag je minimaal één grote vergelijkingstest, een toptest, diverse rij-impressies van nieuwe modellen en een producttest verwachten. Daarnaast biedt MotoPlus ook veel praktische informatie voor motorrijders, met onder meer sleuteltips, technische artikelen, leuke toeren in binnen- en buitenland (met complete routebeschrijvingen) en veel informatie over populaire occasions. Tot slot wordt ook de sport niet vergeten, waarbij met name de MotoGP en het WK Superbike op de voet gevolgd wordt.

MotoPlus verschijnt 24x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een MotoPlus abonnement. En profiteer van tot 33% korting op de winkelprijs.