Nat Geo Historia abonnementen

Met een Nat Geo Historia proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 34% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke geschiedenistijdschrift. In ieder nummer vind je prachtige waargebeurde verhalen, scherpe analyses door experts en fantastische foto's en illustraties. Wil je meer weten over onze geschiedenis? En zoek je de kwaliteit waarvoor National Geographic bekend staat? Kies dan voor dit magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nat Geo Historia cadeauabonnement onderaan.


€34,99 47,94
6 nummers
27% korting

€49,99 65,25
9 nummers
30% korting

€62,99 95,88
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Historia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 nummers
6% korting

€35,00 39,95
5 nummers
12% korting

€50,00 63,92
8 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Nat Geo Historia

Geschiedenis helpt het heden begrijpen. ‘Het edelste genot is de vreugde van echt begrijpen,’ zei Leonardo da Vinci ooit. Dat is wat dit nieuwe magazine National Geographic Historia wil doen: je op inspirerende wijze laten kennismaken met het leven van onze voorouders; hun verworvenheden en successen, hun strijd en tegenslagen.

National Geographic Historia voert je mee langs millennia menselijke geschiedenis. Politieke schermutselingen, maar ook culturele ontwikkelingen, kunst, wetenschap en het dagelijks leven krijgen de aandacht.

Op basis van de verhalen van internationale experts en het overvloedige beeldmateriaal zul je belangrijke gebeurtenissen herbeleven, exotische plekken verkennen en bijzondere mensen ontmoeten - van de vroege beschavingen tot de middeleeuwen en de moderne tijd.

National Geographic Historia digitaal lezen

Ben je abonnee van Nat Geo Historia? En heb je een tablet of smartphone? Dan kun je Nat Geo Historia ook digitaal lezen. In de app bekeken edities blijven daarna offline in te zien.

Ken je iemand die Nat Geo Historia met plezier zal lezen? Geef een Nat Geo Historia abonnement cadeau. Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch. Er is al een Nat Geo Historia cadeauabonnement vanaf €22,50.

Nat Geo Historia verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kies nu voor een Nat Geo Historia abonnement. En profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs.