National Geographic Historia abonnementen

Met een National Geographic Historia proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke geschiedenistijdschrift. In ieder nummer vind je prachtige waargebeurde verhalen, scherpe analyses door experts en fantastische foto's en illustraties. Wil je meer weten over onze geschiedenis? En zoek je de kwaliteit waarvoor National Geographic bekend staat? Kies dan voor dit magazine.


€36,99 46,50
6 nummers
21% korting

€49,99 69,75
9 nummers
29% korting

€59,99 93,00
12 nummers
36% korting

Laatste reviews

  • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over National Geographic Historia

Geschiedenis helpt het heden begrijpen. ‘Het edelste genot is de vreugde van echt begrijpen,’ zei Leonardo da Vinci ooit. Dat is wat dit nieuwe magazine National Geographic Historia wil doen: je op inspirerende wijze laten kennismaken met het leven van onze voorouders; hun verworvenheden en successen, hun strijd en tegenslagen.

National Geographic Historia voert je mee langs millennia menselijke geschiedenis. Politieke schermutselingen, maar ook culturele ontwikkelingen, kunst, wetenschap en het dagelijks leven krijgen de aandacht.

Op basis van de verhalen van internationale experts en het overvloedige beeldmateriaal zul je belangrijke gebeurtenissen herbeleven, exotische plekken verkennen en bijzondere mensen ontmoeten - van de vroege beschavingen tot de middeleeuwen en de moderne tijd.

National Geographic Historia digitaal lezen

Met een abonnement op National Geographic Historia ontvang je elke editie op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna lezen zonder actieve internetverbinding.

Je kunt een abonnement op National Geographic Historia ook cadeau doen. Een cadeauabonnement eindigt automatisch wanneer alle nummers zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een National Geographic Historia cadeauabonnement vanaf €22,50.

National Geographic Historia verschijnt 6x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kies nu voor een National Geographic Historia abonnement. En profiteer van tot 36% korting op de losse verkoopprijs.