Nat Geo Historia abonnementen

Met een Nat Geo Historia proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 31% korting op de winkelprijs. Ontvang tweemaandelijks de nieuwste editie van dit unieke geschiedenistijdschrift. In ieder nummer vind je prachtige waargebeurde verhalen, scherpe analyses door experts en fantastische foto's en illustraties. Wil je meer weten over onze geschiedenis? En zoek je de kwaliteit waarvoor National Geographic bekend staat? Kies dan voor dit magazine. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nat Geo Historia cadeauabonnement onderaan.


€32,99 43,50
1 jaar (6 nrs.)
20% korting

€48,99 65,25
18 maanden (9 nrs.)
25% korting

€59,99 87,00
2 jaar (12 nrs.)
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Historia cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 21,75
6 maanden (3 nrs.)
8% korting

€25,00 29,00
8 maanden (4 nrs.)
14% korting

€35,00 43,50
1 jaar (6 nrs.)
20% korting

Laatste reviews

  • J. Rouw

Er staan zo veel wetenwaardigheden in elke keer als je het pakt en open slaat oh dat had ook nog niet gelezen. En je heb echt wel de tijd nodig van om de één te lezen voor dat de nieuwe komt.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt

Over Nat Geo Historia

Geschiedenis helpt het heden begrijpen. ‘Het edelste genot is de vreugde van echt begrijpen,’ zei Leonardo da Vinci ooit. Dat is wat dit nieuwe magazine National Geographic Historia wil doen: je op inspirerende wijze laten kennismaken met het leven van onze voorouders; hun verworvenheden en successen, hun strijd en tegenslagen.

National Geographic Historia voert je mee langs millennia menselijke geschiedenis. Politieke schermutselingen, maar ook culturele ontwikkelingen, kunst, wetenschap en het dagelijks leven krijgen de aandacht.

Op basis van de verhalen van internationale experts en het overvloedige beeldmateriaal zul je belangrijke gebeurtenissen herbeleven, exotische plekken verkennen en bijzondere mensen ontmoeten - van de vroege beschavingen tot de middeleeuwen en de moderne tijd.

National Geographic Historia digitaal lezen

Met een National Geographic Historia abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer/hearst. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

National Geographic Historia digitaal lezen

Proefabonnement National Geographic Historia

Een National Geographic Historia proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit geschiedenisblad. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het magazine automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

National Geographic Historia cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in), partner of ouder verrassen? Geef een abonnement National Geographic Historia cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen National Geographic Historia proefabonnement

  • National Geographic Historia als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

National Geographic Historia Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nat Geo Historia. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nat Geo Historia klantenservice