National Geographic abonnementen

Met een National Geographic proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit wereldberoemde tijdschrift. Met reportages van over de hele wereld. Natuurlijk altijd begeleid met de baanbrekende fotografie waarvoor dit magazine bekend staat. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een National Geographic cadeauabonnement onderaan.


€28,99 35,94
6 maanden (6 nrs.)
20% korting

€54,99 77,87
13 maanden (13 nrs.)
30% korting

€99,99 155,74
26 maanden (26 nrs.)
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 maanden (3 nrs.)
17% korting

€25,00 29,95
5 maanden (5 nrs.)
17% korting

€50,00 65,89
11 maanden (11 nrs.)
24% korting

Laatste reviews

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

Over National Geographic

De wereld blijft je verbazen met een National Geographic abonnement. Een legendarisch magazine met allerlei interessante weetjes en boeiende artikelen. Het National Geographic Magazine behandelt zeer uiteenlopende onderwerpen met prachtige foto's.

Neem nu een National Geographic abonnement en lees meer over fascinerende verschijnselen, wetenschappelijke onderzoeken en spannende expedities. Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar gratis een prachtig bedrukte themakaart.

National Geographic Magazine digitaal lezen

Met een National Geographic Magazine abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

National Geographic Magazine digitaal lezen

Proefabonnement National Geographic Magazine

Een National Geographic Magazine proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit vermaarde magazine. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het magazine automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

National Geographic Magazine cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in), partner of ouder verrassen? Geef een abonnement National Geographic cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen National Geographic Magazine proefabonnement

  • 12x per jaar National Geographic Magazine als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

National Geographic Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van National Geographic. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over National Geographic klantenservice