National Geographic abonnementen

Met een National Geographic proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 47% korting op de winkelprijs. Ontvang 12x per jaar de nieuwste editie van dit wereldberoemde tijdschrift. Met reportages van over de hele wereld. Natuurlijk altijd begeleid met de baanbrekende fotografie waarvoor dit magazine bekend staat. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een National Geographic cadeauabonnement onderaan.


€37,50 47,25
7 nummers
21% korting

€67,50 94,50
14 nummers
29% korting

€99,99 189,00
28 nummers
47% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€30,00 33,75
5 nummers
11% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

  • opa

Omdat mijn kleinzoon erg geinteresseerd is in de artikelen van dit tijdschrift heb ik hem een abonnement cadeau gegeven.

  • Vosse

Ik heb een abonnement national geographic mijn dochter cadeau gedaan. zij studeert diergeneeskunde en hier ligt dus haar interesse.

  • J.J.

Ik kocht al regelmatig losse nummers en heb nu dan een abonnement genomen op National Geographic.

Over National Geographic

De wereld blijft je verbazen met een National Geographic abonnement. Een legendarisch magazine met allerlei interessante weetjes en boeiende artikelen. Het National Geographic Magazine behandelt zeer uiteenlopende onderwerpen met prachtige foto's.

Neem nu een National Geographic abonnement en lees meer over fascinerende verschijnselen, wetenschappelijke onderzoeken en spannende expedities. Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar gratis een prachtig bedrukte themakaart.

National Geographic Magazine digitaal lezen

Heb je een abonnement op National Geographic? En heb je een tablet, smartphone of computer? Dan kun je National Geographic ook digitaal lezen. In de app bewaarde edities zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien.

Het is ook mogelijk om National Geographic cadeau te geven. Een cadeauabonnement eindigt (net als een proefabonnement) automatisch zodra alle edities zijn bezorgd. Voor de prijs hoef je het niet te laten: er is al een National Geographic cadeauabonnement vanaf €20,00.

National Geographic verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een National Geographic abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 47% voordeliger uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.