Nat Geo Traveler abonnementen

Met een Nat Geo Traveler proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 26% korting op de winkelprijs. Ontvang ieder kwartaal de nieuwste editie van dit fantastische reismagazine. Met de verhalen en foto's waarvoor National Geographic bekend staat. Van korte stedentrips tot lange reizen naar de verste uithoeken van de wereld. Alles komt aan bod in dit mooie tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nat Geo Traveler cadeauabonnement onderaan.


€22,50 27,00
1 jaar (4 nrs.)
17% korting

€29,99 40,50
18 maanden (6 nrs.) onze keuze
26% korting

€39,99 54,00
2 jaar (8 nrs.)
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
9 maanden (3 nrs.)
1% korting

€25,00 27,00
1 jaar (4 nrs.)
9% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Traveler

National Geographic Traveler schrijft over reisbestemmingen met een specifiek en eigen karakter. Traveler probeert de ontdekkingsreiziger in iedereen te inspireren. De wereld te verkennen om die zo beter te begrijpen. Laat je door de persoonlijke reisverhalen, praktische reisinformatie en adembenemende fotografie in National Geographic Traveler inspireren om buiten de gebaande paden te reizen.

Als abonnee van National Geographic Traveler steun ook nog je het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society.

National Geographic Traveler digitaal lezen

Met een National Geographic Traveler abonnement lees je iedere editie digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met jouw abonnementsnummer (zie het adresetiket op de verpakking) activeer je eenvoudig het digitaal abonnement via tijdschrift.nl/activeer. Hierna lees je alle digitale edities eenvoudig online en op je smartphone en tablet.

National Geographic Traveler digitaal lezen

Proefabonnement National Geographic Traveler

Een National Geographic Traveler proefabonnement is een bekeken manier om kennis te maken met dit reistijdschrift. De aanbiedingen voor proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Dit betekent dat de bezorging van het magazine automatisch stopt na het afgesproken aantal nummers.

National Geographic Traveler cadeauabonnement

Een cadeauabonnement stopt ook altijd automatisch. Dus wil je een vriend(in), partner of ouder verrassen? Geef een abonnement National Geographic Traveler cadeau. Na de actieperiode stopt de bezorging vanzelf.

Voordelen National Geographic Traveler proefabonnement

  • National Geographic Traveler als eerste in huis
  • Op papier en digitaal met de app van Tijdschrift.nl
  • Veel voordeliger dan los kopen
  • Bezorging stopt automatisch *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

National Geographic Traveler Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Nat Geo Traveler. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Nat Geo Traveler klantenservice