Nat Geo Traveler abonnementen

Met een Nat Geo Traveler proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 36% korting op de winkelprijs. Ontvang ieder kwartaal de nieuwste editie van dit fantastische reismagazine. Met de verhalen en foto's waarvoor National Geographic bekend staat. Van korte stedentrips tot lange reizen naar de verste uithoeken van de wereld. Alles komt aan bod in dit mooie tijdschrift. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Nat Geo Traveler cadeauabonnement onderaan.


€24,99 31,00
4 nummers
19% korting

€32,99 46,50
6 nummers
29% korting

€39,99 62,00
8 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€25,00 31,00
4 nummers
19% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Traveler

National Geographic Traveler schrijft over reisbestemmingen met een specifiek en eigen karakter. Traveler probeert de ontdekkingsreiziger in iedereen te inspireren. De wereld te verkennen om die zo beter te begrijpen. Laat je door de persoonlijke reisverhalen, praktische reisinformatie en adembenemende fotografie in National Geographic Traveler inspireren om buiten de gebaande paden te reizen.

Als abonnee van National Geographic Traveler steun ook nog je het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society.

National Geographic Traveler digitaal lezen

Als abonnee van Nat Geo Traveler lees je alle edities op papier én op jouw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder internetverbinding.

Ken je iemand die Nat Geo Traveler met genoegen zal lezen? Geef een Nat Geo Traveler abonnement cadeau. Een cadeauabonnement stopt (net als een proefabonnement) vanzelf zodra alle edities zijn bezorgd. En er is al een Nat Geo Traveler cadeauabonnement vanaf €20,00.

Nat Geo Traveler verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Nat Geo Traveler abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 36% korting op de losse winkelprijs.