Nat Geo Traveler abonnementen

Met een Nat Geo Traveler proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 27% korting op de winkelprijs. Ontvang ieder kwartaal de nieuwste editie van dit fantastische reismagazine. Met de verhalen en foto's waarvoor National Geographic bekend staat. Van korte stedentrips tot lange reizen naar de verste uithoeken van de wereld. Alles komt aan bod in dit mooie tijdschrift.


€22,99 20,97
3 nummers
2% korting

€29,99 27,96
4 nummers
3% korting

€39,99 41,94
6 nummers
14% korting

€44,99 55,92
8 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Traveler

National Geographic Traveler schrijft over reisbestemmingen met een specifiek en eigen karakter. Traveler probeert de ontdekkingsreiziger in iedereen te inspireren. De wereld te verkennen om die zo beter te begrijpen. Laat je door de persoonlijke reisverhalen, praktische reisinformatie en adembenemende fotografie in National Geographic Traveler inspireren om buiten de gebaande paden te reizen.

Als abonnee van National Geographic Traveler steun ook nog je het wetenschappelijk onderzoek van de National Geographic Society.

National Geographic Traveler digitaal lezen

Met een abonnement op Nat Geo Traveler ontvang je elk nummer op papier én digitaal.

Nat Geo Traveler op Tijdschrift.nl

In de app bewaarde edities zijn daarna offline in te zien.

Nat Geo Traveler verschijnt 4x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Nat Geo Traveler abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 27% korting op de winkelprijs.