Oostenrijk Magazine abonnementen

Met een Oostenrijk Magazine proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 43% korting op de winkelprijs. Wil je een proefabonnement cadeau geven? Bekijk dan de aanbiedingen voor een Oostenrijk Magazine cadeauabonnement onderaan.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Oostenrijk Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

Laatste reviews

Over Oostenrijk Magazine

Oostenrijk is een fantastisch land. De vaak ongerepte natuur, de mooie steden en dorpen, het enorme culturele aanbod van klassiek tot modern en, last but not least, uitstekend eten met goede wijn of bier op prachtige locaties trekken ons er altijd weer naar toe. Oostenrijk is Sisi én Conchita Wurst, Schnitzel en Gault Millau, skieën én fietsen of wandelen op goed gemarkeerde paden. Traditie en vernieuwing gaan er vanzelfsprekend samen. Geniet van Oostenrijk Magazine. Geniet in Oostenrijk.

Wil je een ander verrassen met een Oostenrijk Magazine abonnement? Dat is mogelijk. Cadeauabonnementen stoppen automatisch. En er is al een Oostenrijk Magazine cadeauabonnement vanaf €19,95.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen over betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een Oostenrijk Magazine abonnement. Als je vandaag hiervoor kiest, bent u 43% goedkoper uit dan als u de nummers los koopt in de winkel.