OR Rendement Prof+ abonnementen

Voor iedereen die betrokken is bij de ondernemingsraad is OR Rendement het perfecte tijdschrift. Elke editie zit boordevol praktische tips, gedetailleerde analyses en inspirerende verhalen die je helpen om je rol binnen de OR met vertrouwen en effectiviteit uit te voeren. Of je nu nieuw bent in de OR of al jaren ervaring hebt, OR Rendement biedt je de kennis en tools die je nodig hebt.

Met OR Rendement blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste wetgeving en best practices, zodat je je taken optimaal kunt vervullen. Ontdek hoe je de invloed van jouw ondernemingsraad kunt vergroten en leer van de successen van anderen. Een onmisbaar tijdschrift voor elke OR-professional.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over OR Rendement Prof+

OR Rendement Professional houdt OR-leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Het digitale platform Rendement Online biedt exclusieve diensten, zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools, evenals toegang tot experts in de adviesdesk. OR Rendement, het nieuws- en adviesmagazine, biedt praktische adviezen, checklists en achtergronden over zaken als het OR-reglement, instemmingsrecht en de Participatiewet. Bovendien kunnen twee collega's kosteloos meeprofiteren van het abonnement.

Als abonnee van OR Rendement Prof+ lees je alle nummers op papier én online. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

OR Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, voldoende reden voor een OR Rendement Prof+ abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 87% voordeliger uit dan in de winkel.