OR Rendement Prof+ abonnementen

Met een OR Rendement Prof+ proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 87% korting op de winkelprijs.


€15,00 116,74
3 maanden
87% korting

Laatste reviews

Over OR Rendement Prof+

OR Rendement Professional houdt OR-leden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Het digitale platform Rendement Online biedt exclusieve diensten, zoals checklists, verdiepingsartikelen, voorbeelddocumenten en rekentools, evenals toegang tot experts in de adviesdesk. OR Rendement, het nieuws- en adviesmagazine, biedt praktische adviezen, checklists en achtergronden over zaken als het OR-reglement, instemmingsrecht en de Participatiewet. Bovendien kunnen twee collega's kosteloos meeprofiteren van het abonnement.

Met een abonnement op OR Rendement Prof+ ontvang je elk nummer op papier én digitaal. Eenmaal gedownloade nummers kun je daarna inzien zonder actieve internetverbinding.

OR Rendement Prof+ verschijnt 12x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een OR Rendement Prof+ abonnement. Als je nu hiervoor kiest, bent u 87% goedkoper uit dan in de winkel.