Penny abonnementen

Met een Penny proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 20% korting op de winkelprijs.


€8,95 10,47per maand
2 jaar + 12x per jaar een leuk cadeautje
20% korting

Laatste reviews

Over Penny

Penny draait alleen om paarden. Je leest de leukste verhalen in stripvorm over bijzondere paarden en hun ruiters. Er staan ook maandelijks allerlei weetjes over paardenrassen, paardenverzorging en rijden in. Je vindt er ook elke maand een leuke kwis.

Op de website van het Penny magazine kun je nog veel meer informatie vinden. In de bibliotheek staat alles over gezondheid, rijden, verzorging en paardenrassen. Er is een echte Penny shop voor al je spulletjes en een forums waar je als abonnee van het magazine kunt praten met anderen.

Penny verschijnt 26x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer met vragen over bezorging, facturen of het beëindigen van het abonnement. Kortom, genoeg reden voor een Penny abonnement. Als je nu hiervoor kiest, profiteer je van tot 20% korting op de losse winkelprijs.