Penny abonnementen

Met een Penny proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 15% korting op de winkelprijs.


€7,95 9,25per maand
2 jaar (52 nrs.) + 12x per jaar een leuk cadeautje
15% korting

Laatste reviews

Over Penny

Penny draait alleen om paarden. Je leest de leukste verhalen in stripvorm over bijzondere paarden en hun ruiters. Er staan ook maandelijks allerlei weetjes over paardenrassen, paardenverzorging en rijden in. Je vindt er ook elke maand een leuke kwis.

Op de website van het Penny magazine kun je nog veel meer informatie vinden. In de bibliotheek staat alles over gezondheid, rijden, verzorging en paardenrassen. Er is een echte Penny shop voor al je spulletjes en een forums waar je als abonnee van het magazine kunt praten met anderen.

Penny cadeauabonnement

Een cadeauabonnementen stopt automatisch zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Dus wilt u een jonge paardenfan verrassen? En hem of haar iets cadeau doen waar zij maandenlang plezier van heeft? Geef een Penny abonnement cadeau.

Voordelen Penny abonnement

  • Iedere 2 weken Penny als eerste in huis
  • Altijd een leuk cadeautje bij het tijdschrift
  • Speciale kortingen voor abonnees
  • Exclusieve online content
  • Voordeliger dan in de winkel

Penny Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Penny. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Penny klantenservice