Puzzelbrein abonnementen

Met een Puzzelbrein proefabonnement of abonnement profiteer je nu tijdelijk van tot 70% korting op de winkelprijs. PuzzelBrein is een heerlijk dik puzzelblad met uiteenlopende puzzels en prachtige prijzen.


€10,95 37,50
3 nummers Stopt automatisch
70% korting

Laatste reviews

Over Puzzelbrein

PuzzelBrein is een lekker dik puzzelblad, met 36 verschillende puzzels en vele prijzen met een gezamenlijke waarde van ruim 20.000 euro!

Hou je van puzzels zoals sudoku’s, Zweedse puzzels, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s? En vind je het ook leuk om kans te maken op geweldige prijzen? Dan is PuzzelBrein jouw puzzelblad!

Puzzelbrein proefabonnementen

Wil je Puzzelbrein eerst zelf ervaren? Kies voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement vanzelf. Proefabonnementen kun je herkennen aan de vermelding "stopt automatisch". Je hoeft niet op te zeggen. Daarnaast profiteer je momenteel van 70% korting op de winkelprijs. Een Puzzelbrein proefabonnement is er al voor €10,95.

Puzzelbrein verschijnt 13x per jaar.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over een abonnementsaanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die je van ons heeft ontvangen. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je al een (lopend) abonnement? Neem dan contact met de uitgever op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot bezorging, facturen of het stopzetten van het abonnement. Kies nu voor een Puzzelbrein abonnement. En profiteer van tot 70% korting op de losse verkoopprijs.